Sezen Aksu evinde ölümle tehdit edildi!

Minik Serçe lakabıyla tanınan Sezen Aksu, Beykoz'daki yalısında korku dolu anlar yaşandı! Sezen Aksu neden tehdit edildi? Sezen Aksu kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Çocuğu var mı? Evi nerede?

Pınar Alçiçek
07 Temmuz 2023 - 13:02
Magazin

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Beykoz’daki denize sıfır yalısında ölümle burun buruna geldi! İşte o korku dolu dakikaların detayları...

23-07/07/845516-177112489.jpg

Gece 02.00'de Sezen Aksu'nun yalısına girerek, güvenlikçiye saldıran 47 yaşındaki Azeri uyruklu kadın, ünlü şarkıcıya korku filmlerini aratmayacak dakikalar yaşattı. 

"ONU HAPİS TUTUYORSUNUZ!"

“Sezen Hanım’la görüşmek istiyorum” diyen L.M., güvenlik engeliyle karşı karşıya kaldı. Güvenlik görevlisini itekleyerek bahçeden içeri giren L.M. bağırarak, “Sizi öldürürüm. Defol git. Sezen Hanım’ı öldürmek mi istiyorsunuz siz? Burada onu hapis tutuyorsunuz. Onu hiç kimseyle görüştürmüyorsunuz” dedi ve hakaretler savurdu.

SEZEN AKSU ŞİKAYETTE BULUNDU!

Sezen Aksu, daha önce de 4 defa eve zorla girmek isteyen kadını savcılığa şikayet etti. Aksu, ifadesinde ise şu sözlere yer verdi;

“Bu şahıs mart, mayıs, temmuz ve ekim aylarında olmak üzere dört kere evime gelmek suretiyle, kapıyı zorlayarak ve güvenliğime tehdit, hakarette bulunarak rahatsızlık vermiştir. 2022 yılının ekim ayında yapmış olduğu eylemde somut olarak içeriye girme iradesini belli etmiştir. Bir keresinde de evimin iskelesine yanaşmak suretiyle iskelede zarar olacak şekilde yıkıma sebep vermiştir. Ancak o zaman hayranım olarak kabul ettiğimden şikâyetçi olmamıştım. Şu aşamada rahatsızlık boyutunun fazlalaşması sebebiyle şikâyetçiyim.”

SALDIRGAN L.M O İFADEYE KARŞILIK VERDİ;

“2022 yılının mart ayında Sezen Hanım’a Nevruz bayramı dolayısıyla tatlı getirmiştim. Güvenlik görevlisi A.K. hoş olmayan bir surat ifadesiyle beni kabul etmedi. Ben güzel bir dille konuşarak bu şahsı ikna ettim. Tatlıyı ona teslim ettim. Ben sonrasında yine Sezen Aksu’nun evine gittim. Kendisiyle vedalaşacaktım. Aynı güvenlik görevlisi beni tersledi. Kimsenin kapısını zorlamadım. Polislere benim kapıyı zorladığımı, şahısların huzurunu bozduğumu iddia etti. Bana iftiralarda bulunan A.K. isimli güvenlik görevlisinden şikâyetçiyim.”

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili soruşturmasını tamamladı. L.M. hakkında tehdit ve ısrarlı takipten 1 yıldan 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Son kararı veren ise mahkeme olacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin