resim yok
11 Şubat 2011 - 00:00

 

2 ay önce boşanan Nurgül Yeşilçay, Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer ile bir barda görüldü.

 

 

Nurgül Yeşilçay oğlu Osman Nejat’ın babası Cem Özer ile altı senelik evliliğini Aralık'ta noktalamıştı. O günden sonra kabuğuna çekilen Nurgül Yeşilçay, Bebek’te Lucca Bar’da ortaya çıktı.

İçeride Sezen Aksu’nun Sinan Özer’den olan oğlu Mithat Can Özer ile beraber samimi bir şekilde eğlenen Nurgül Yeşilçay görenleri şaşırttı. Çıkışta Fox'ta yayınlanan Süper Kulüp muhabirinin “Yeni bir ilişki mi yaşıyorsunuz?” sorusunu “Bilmiyorum, sanmıyorum, bakarız yani” sözleri ile yanıtlayan Nurgül Yeşilçay daha sonraysa “Şu anda öyle bir şey yok” demeyi ihmal etmedi. Muhabirin “Aranızda elektriklenme var mı?” sorusunuysa Mithat Can “Hastasıyım ben onun” diyerek cevapladı.

Nurgül Yeşilçay koluna girdiği Mithat Can ile Bebek’teki evinin yolunu tuttu. Uzun zamandır İngiltere’de yaşayan, annesi Sezen Aksu’nun albümü için İstanbul’a gelen Mithat Can’ın ayağının tozu ile Kuruçeşme Balıkçısı'nda Nurgül Yeşilçay'la bir araya geldiği öğrenildi. Mithat Can’ın adı daha önce de Özgü Namal'la gündeme gelmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin