resim yok
22 Haziran 2010 - 00:00

Kenan İmirzalıoğlu sezon boyunca çok yorulduğunu söyledi. Pazartesi akşamı sezon finali gerçekleşen Ezel oyuncuları son derece başarılı geçen sezonu Ortaköy'deki Supper Club'da sabahın 7'sine kadar gönüllerince eğlenerek kutladı. Ekip dizinin başarısı şerefine de 5 şişe şampanya patlattı. Bu özel geceye katılan yönetmen Uluç Bayraktar'la dizinin oyuncuları Kenan İmirzalıoğlu, Barış Falay, Yiğit Özşener, Bade İşçil, Sedef Avcı ve eşi Kıvanç Kasabalı sabahın ilk ışıklarına kadar çılgınca eğlendiler. Dizinin ana karekteri Ezel'i canlandıran Kenan İmirzalıoğlu yaz ayları boyunca hiç bir projede yer almayacağını ve tüm yaz mevsimini tatil yaparak geçireceğini söyledi. Ezel'i canlandırmanın çok zor olduğunu ifade eden yakışıklı oyuncu "Bu karakteri oynamak beni çok yordu. Yaz boyunca hiç bir projede yer almayacağım, sadece dinlenmek istiyorum" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin