Shadowhunters 2. sezona Maia geliyor!

Freeform'un duyurusuna göre Alisha Wainwright, kurt adam Maia karakteriyle Shadowhunters'ın yeni sezon oyuncu kadrosuna katıldı.

Volkan Küçükel
02 Eylül 2016 - 21:43
Magazin

Cassandra Clare'in Mortal Instruments kitap serisinin önemli bir karakteri Shadowhunters'ın 2. sezonuna geliyor.

Shadowhunters ailesinin en yeni üyesi ile tanışın!

MAIA GELİYOR!

Yayıncı kanal Freeform'un bugünkü duyurusuna göre Alisha Wainwright, dişi kurt Maia karakteriyle dizinin yeni sezon oyuncu kadrosuna katıldı.

16-09/02/maia.png

KARAKTERİN DETAYLARI

Hunters Moon isimli mekanda barmenlik yapan Maia, ayı zamanda Luke'un sürüsünün de bir üyesi.

Belki birçoğumuzun yaptığı gibi Maia özellikle sorunlu geçmişine bağlı olarak karmaşık duygularını maskelemek için dış dünyaya esprili ve iğneleyici tarzda bir yapıda görünmektedir. Karakter cesur, biraz inatçı ve arkadaşlarına çok sadık biri olarak tanımlanıyor.

Ve her ne kadar şiddete başvurma yanlısı değilse de Valentine'in Ölümlü Kupa'yı ele geçirmesi kendisini bir savaşın içinde bulmasına neden olacaktır.

16-09/02/shadowhunters.jpg

KİTAPLARIN İZİNDEN GİDERSE...

Dizi, uyarlandığı kitap serisinin izinden giderse Maia'nın Simon için bir sevgili adayı olarak belireceğini de biliyoruz.

Wainwright'ın televizyon geçmişinde Fox'un Rosewood (Cassie Hanson), TNT'nin Perception ve Freeform'un Switched at Birth (Darya) gibi diziler mevcut.

Yeni karakterin hikayeye katılması ile ilgili düşünceleriniz neler?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin