resim yok
29 Kasım 2013 - 16:09
Magazin

Beklenen tarih açıklandı!

İşte detaylar:

 

3. SEZON İÇİN GERİ SAYIM!

Sherlock'un 3. sezonu ne zaman başlayacak? İşte bu soru BBC One'dan gelen açıklamayla cevabını buldu.

Sir Arthur Conan Doyle’un kahramanını günümüze taşıyan BBC One'ın sevilen dizisi Sherlock'un bu sene başında Ocak ayında izlediğimiz ikinci sezonunun ardından gözler üçüncü sezona çevrilmiş durumda.

 

İŞTE O TARİH

Dizinin 3. sezonu 01 Ocak 2014'te izleyicilerle buluşacak.

Dizi, ''The Empty Hearse'' isimli bölüm ile açılışı yapacak.

Sezon The Empty Hearse' dışında Stephen Thompson'ın 'The Sign of Three' ve Steven Moffat'ın sezon finali bölümü 'His Last Vow' isimli bölümleri içerecek.

 

SEZON TAKVİMİ

Sezon takvimi ise şu şekilde:

S03E01 - 01 Ocak 2014
S03E02 - 05 Ocak 2014
S03E03 - 12 Ocak 2014

Dizi, Amerika'da ise PBS kanalında 19 Ocak 2014 tarihinden itibaren izleyicilerle buluşacak.[reklam]

İLGİNÇ YÖNTEM!

3. sezon başlangıç tarihinin müjdesi ise ilginç bir yöntemle sunuldu.

Londra'da görülen bir cenaze arabasının içinde, çiçeklerle yazılmış bir tarih müjdelendi. Cenaze arabasında 01.01.14 tarihi yazıyordu!

Aracın ön sağ camında ise #SHERLOCKLIVES hastagini görmek mümkün. (Fotoğraf aşağıda)

Dizinin uygulayıcı yapımcılarından Rebecca Eaton geçtiğimiz aylarda Collider'a yaptığı açıklamada Sherlock'un her zaman üç bölümden oluşan sezonlara sahip bir seri olacağını ifade etmiş; Steven Moffat ve Mark Gatiss ikilisinin senaryosunu hazırladığı Sherlock'un çok uğraş gerektirdiğini, Moffat'ın aynı zamanda Doctor Who üzerinde de çalıştığını, ekibin bu projeler dışında da yapımlarla ilgilenebileceğini, örnek olarak Moffat'ın geçmiş dönemde The Adventures of Tintin filmi için çalıştığını belirtirken, bu sebeplerden dolayı dizinin sezonlarının üç bölümden fazla olmasının zor olduğunu söylemişti.
 

 

HBO'NUN YENİSİ 'LOOKING'DEN SON GELİŞMELER! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin