resim yok
12 Mart 2013 - 00:00

Yazar Sir Arthur Conan Doyle'un yarattığı ünlü dedektif kahraman Sherlock Holmes'u günümüze taşıyan BBC One'ın dünya çapında büyük ilgi gören popüler dizisi Sherlock'un üçüncü sezonu için meraklı bekleyiş sürüyor.

Benedict Cumberbatch'ın J.J. Abrams yönetmenliğindeki Star Trek'in (2009) devam filmi Star Trek 2'nin, Martin Freeman'ın ise ise Peter Jackson'ın Yüzüklerin Efendisi serisinin girişi niteliğinde olan The Hobbit (Bilbo Baggins) filminin çekimlerinde performans göstermesi nedeniyle Shelock'un yeni sezon çekimlerinde sürekli bir erteleme yaşanmıştı.

Sherlock hayranlarını rahatlatan açıklama!

Deadline'ın haberine göre Sherlock'un 3. sezon çekimlerine 18 Mart Pazartesi günü ile birlikte resmi olarak başlanıyor.

Kamera arkasında değişiklik var!

Dizinin şimdiye kadar ekranlara gelen dört bölümünde (The Hounds of Baskerville, A Scandal in Belgravia, The Great Game, A Study in Pink) yönetmenlik yapmış olan Paul McGuigan, Daniel Radcliffe'in yer alacağının konuşulduğu yeni Frankenstein uyarlaması film projesiyle ilgilendiğinden dizinin bu sezonunda görev yapmayacak.

Bu nedenle sezonun ilk bölümünü Jeremy Lovering yönetirken, Colm McCarthy de geri kalan iki bölümün birinde yönetmenlik koltuğunda olacak. Bir başka yönetmen daha belirlenmez ise McCarthy'nin geri kalan iki bölümün yönetmeni olması ihtimali de mevcut.

 



3. sezon başlangıç tarihi

Yeni sezonun resmi başlangıç tarihi henüz duyurulmuş değil. Ancak yaşanan son gelişmeler ışığında 3. sezonun 2013'ün sonlarına doğru, kış döneminde BBC One ekranlarına gelmeye başlaması bekleniyor.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin