Sherlock'un yıldızları Martin Freeman ve Amanda Abbington ayrıldı!

Son dönemde BBC'nin popüler dizisi Sherlock'ta izlediğimiz Martin Freeman ve Amanda Abbington ikilisinin 16 yıllık uzun birlikteliği sona erdi.

Volkan Küçükel
23 Aralık 2016 - 00:45
Magazin

Sherlock dizisinin yıldızlarından Martin Freeman ve Amanda Abbington ikilisinin 16 yıllık uzun birlikteliği sona erdi.

2000 senesinde Men Only isimli Channel 4'da ekranlara gelen televizyon filminin setinde başlayan ilişkinin sona erdiği taraflarca teyit edildi.

FREEMAN RÖPORTAJDA DOĞRULADI

Son dönemde The Hobbit ve bir diğer televizyon dizisi Fargo ile ses getiren 45 yaşındaki aktör Financal Times'a verdiği röportajda özel yaşamındaki bu gelişmeyi doğruladı.

Röportajda ilişkisi hakkında sorulan soruya "Artık Amanda ile birlikte değilim" cevabını veren Freeman dostane ilişkilerinin devam ettiğini belirtirken "Amanda'yı daima seveceğim" diye konuştu.

16-12/23/1482423879-f1ca7e89e01abd8637448158cf67900e-600x337.jpg

ABBINGTON DA TEYİT ETTİ

Telegraph'a konuşan Amanda Abbington ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Martin ve ben birbirini çok seven iki iyi arkadaş olarak yolumuza devam edeceğiz. Tamamen dostane. Gerçekten aramızda herhangi bir husumet yok. Artık birlikte yaşayamayacağımızı konuştuk. O, Kuzey Londra'da bir daireye taşındı. Ben evde kaldım. Hayatımızda yeni bir sayfa açtık.

Bu durum kuşkusuz üzüntü verici, çünkü sonsuza kadar birlikte olmak için biriyle başlıyorsunuz ancak sonuç olarak ayrılmanın ikimiz için de en iyisi olduğu kararına vardık." ifadelerini kullandı.

16-12/23/martin-freeman-amanda-abbington-1482443121.jpg

İkili birkaç gün önce gerçekleşen ve oyuncu arkadaşları Benedict Cumberbatch, Mark Gatiss; Sherlock'un ortak yaratıcısı Steven Moffat ve yürütücü yapımcı Sue Vertue'nun da katıldığı Sherlock özel gösterimine birlikte katılmıştı.

OYUNCULUK KARİYERİNDE DE BİRLİKTELERDİ

Freeman ve Abbington şimdiye kadar The Debt, Swinging with the Finkels, The Robinsons ve The All Together gibi çeşitli yapımlarda birlikte rol aldı. BBC One'ın sevilen dizisi Sherlock'ta da beraber rol alan ikili sekiz yaşındaki Grace ve on yaşındaki Joe olmak üzere iki çocuk sahibi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin