resim yok
18 Haziran 2012 - 00:00

 

Show TV’nin 4 Temmuz’da seyirciyle buluşacak yeni komedi dizisi “Düşman Kardeşler” için davullu zurnalı tanıtım...
 
Düşman Kardeşler”’in basın toplantısı geçtiğimiz cuma günü Gelibolu’da önce sette ardında da akşam da yapılan mangal partisiyle eğlenceli bir ortamda gerçekleşti.
 
Sinetel ve İbrahim Mertoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği “Düşman Kardeşler”in çekimleri Gelibolu’da özel olarak kurulan sette devam ediyor. Dizi 4 Temmuz Çarşamba günü ilk bölümü ile izleyicilerle buluşacak.
 
Senaryosunu Baykut Badem ve Filiz Ekinci’nin yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Semra Dündar oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Kaan Urgancıoğlu, Murat Eken, Hande Subaşı, Burcu Biricik ve Oya Aydoğan ile Tarık Papuççuoğlu'nun yer alıyor.
 
DOYASIYA EĞLENDİLER
 
Gelibolu’da önce sette sonrasında da gece mangal partisiyle devam eden dizinin basın toplantısına tüm oyuncular ve basın mensupları katıldı. Eğlenceli bir ortamda gerçekleşen basın toplantısına Oya Aydoğan ve Tarık Pabuççuoğlu’nun göbek dansı damgasını vurdu. Çalgı ve davul-zurna eşliğinde eğlenen dizi ekibi, eğlenceli dakikalar yaşadı. Düzenlenen eğlencede ünlü oyuncu Hande Subaşı’nın Oya Aydoğan ile yaptığı düetler büyük alkış aldı.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin