Show TV'nin yeni sezon bombaları!

Ciner Grubu'na satılan Show TV yeni yayın döneminde iddialı projelerle seyirciyi ekrana çekmeyi hedefliyor. İşte Show'un yeni sezon bombaları...

resim yok
21 Ağustos 2013 - 12:58
Magazin

Ciner Grubu'na satılan Show TV yeni yayın döneminde iddialı projelerle seyirciyi ekrana çekmeyi hedefliyor.

İşte Show'un yeni sezon bombaları...

ATAK ZAMANI!

Ciner grubuna satışıyla beraber yeni yayın döneminde büyük bir atağa geçmeye hazırlanan Show TV'de peş peşe yeni diziler başlarken bazı yapımlar da bitirilecek.

İşte detaylar:

SÜRPRİZLER

Show TV izleyicisini yeni sezonda esaslı sürprizler bekliyor.

Kanal yerli Polis Akademisi sloganıyla satış öncesi yayınlamaya başladığı "Her Şey Yolunda Merkez"i sonlandıracak ama dizinin yapımcısı Limon Yapım'la işbirliğine devam edecek.

Show TV'de "Fetih 1453" filmiyle ünlenen Devrim Evin'in başrolünü üstlendiği yeni bir dizi başlayacak.

Evin şimdiye kadar dizilere mesafeli duran tavrıyla tanınıyordu.

KADIN KUŞAĞINDA İDDİALI İSİMLER

Simge Fıstıkoğlu ile açtığı sabah kuşağına Çağla Şikel ile Alişan'ı transfer eden ve ardından öğlen kuşağında Gülben Ergen'e program yaptıracak olan Show TV ünlü isimlerle el sıkışmaya devam ediyor.

VAR MISIN YOK MUSUN VE AHMET ÇAKAR SÜRPRİZİ

Acun Ilıcalı'nın daha önce hazırlayıp sunduğu reyting rekorları kıran yarışma 'Var mısın Yok musun' ekranlara geri dönüyor. Show TV ekranlarında olacak yarışma yeni yayın döneminde başlıyor.

Endemol'ün yapımcılığını üstlentiği yarışmanın sunuculuğunu ise süpriz bir isim yapacak.
[reklam]
Programın sunuculuğu için Ahmet Çakar ile görüşen kanal yönetimi, eski hakem, şimdiki futbol yorumcusu Ahmet Çakar ile anlaştı.

DEMET AKBAĞ VE HÜLYA AVŞAR'DAN İKİ YENİ DİZİ

Dizi sektöründen gelen haberlere göre Demet Akbağ BKM imzalı dizide rol alacak.

Uzun süredir dizi çekmeyen Hülya Avşar da kanalla ses getirecek bir dizi projesi için görüşüyor. Kanalın birkaç ünlü isimle daha el sıkışmak üzere olduğu gelen haberler arasında...

DEMET AKBAĞ'DAN YENİ DİZİ YOLDA! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin