Sibel Can paraya para demeyecek!

Sibel Can Avrupa, Amerika ve Avustralya'yı dolaşacağı turneyle, turnayı gözünden vuracak.

resim yok
12 Ocak 2015 - 09:58
Magazin

Sibel Can, 2016'da dünyayı dolaşacak!

Sibel Can Avrupa, Amerika ve Avustralya'yı dolaşacağı turneyle, turnayı gözünden vuracak.


Ünlü sanatçı 16 konserden toplam 2 milyon 800 bin lira kazanacak.

 

DÜNYA TURNESİNE ÇIKIYOR

Tür­ki­ye­'de en çok kon­ser ve­ren sa­nat­çı­la­rın ba­şın­da ge­len Sibel Can, şim­di de Av­ru­pa, Ame­ri­ka ve Avus­tral­ya'yı do­la­şa­ca­ğı dün­ya tur­ne­si­ne çı­kı­yor.

Mart ayı­nın ilk haf­ta­sın­da baş­la­ya­cak tur­ne­sin­de Av­ru­pa­'da 10 kon­ser ve­recek olan Sibel Can, ar­dın­dan Ame­ri­ka­'ya gi­de­cek.

 

AMERİKA'DA 3 KONSER

AB­D'nin 3 ay­rı ken­tin­de hay­ran­la­rı­nın kar­şı­sı­na çı­ka­cak olan Sibel Can, kon­ser­le­ri­ni ta­mam­la­dık­tan son­ra ro­ta­sı­nı bu kez Avus­tral­ya­'ya çe­vi­re­cek.[reklam]

1.5 AY SÜRECEK

Melburne ve Sidney'de 3 konser verecek olan ünlü sanatçı, bu turnesi sayesinde servetine servet katacak.

Avrupa'da vereceği 10 konserden sahne başına 50 bin euro (150 bin lira) kazanacak olan sanatçı, Amerika ve Avustralya’da vereceği toplam 6 konserden ise sahne başına 100 bin dolar (220 bin lira) alacak.

Sibel Can böylece 1.5 ayda 2 milyon 800 bin lirayı cebine koyacak.

 

ŞAŞIRTAN TEKLİF

Sah­ne ça­lış­ma­la­rı­na ara ver­me­den de­vam eden Sibel Can, Av­ru­pa­'da bü­yük il­gi gö­rü­yor. Ün­lü sa­nat­çı­nın 2016 yıl­ba­şı ge­ce­si için şim­di­den as­tro­no­mik tek­lif­ler al­dı­ğı öğ­re­nil­di.

 

 

SİBEL CAN'DAN OYUNCULUĞA YEŞİL IŞIK! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin