resim yok
14 Mayıs 2013 - 00:00

Fatih Akın'ın Duvara Karşı adlı filmiyle başladığı oyunculuk serüvenini Hollywood'a ve çok izlenen bir TV dizisine taşıyan Sibel Kekilli, Hollywood Reporter dergisine konuştu.

 

Game of Thrones'ta da konuşuluyor


İzlenme rekorları kıran Game of Thrones adlı dizide Shae karakterini canlandıran Kekilli, dizideki cüretkar sahneleriyle de konuşulmuştu.

'ROL YAPMAYI UNUTUYORUM'

Kekilli, sevişme sahneleri için birlikte kamera karşısına geçtiği aktör Peter Dinklage ile çalışmanın kendisi için farklı bir deneyim olduğunu söyledi.

Kekilli, Dinklage ile oynamayı bir tür paslaşma olarak gördüğünü de dile getiren Kekilli, "Peter'i izlemeyi çok seviyorum. Birlikte olduğumuz sahnelerde rol yapmayı unutuyorum" dedi.

'İNGİLİZCESİ İLERLEDİ'

Sette önceleri repliklerinin Almanca'ya çevrildiğini anlatan Kekilli, aradan geçen süre içinde İngilizce'yi daha iyi konuşmaya başladığını da söyledi.

Kekilli, söyleşide oyunculuğu bir ping pong oyununa benzetti ve;

"Oyunculuğun sırrı bu. Eğer karşınızda iyi bir aktör varsa siz de en az onun kadar iyi oynamak istiyorsunuz. Peter ile kamera karşısına geçmek de böyle" dedi.
[reklam]
Sibel Kekilli, Altın Ayı ve Altın Portakal başta olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür. Kariyerine bakıldığında: Türk asıllı rejisör Fatih Akın'ın Duvara Karşı filmiyle uluslararası boyutta tanınan bir oyuncu oldu. 2004 yılında Almanya'nın en önemli 100 kişisi arasında 33 üncü sırada yer aldı.

Duvara Karşı filminin yayınlanmasından kısa bir süre sonra, Alman tabloid gazetesi Bild-Zeitung gazetesi daha önce Dilara sahne ismiyle rol aldığı pornografik filmleri ortaya çıkardı. Bu haber büyük bir skandala neden oldu ve Bild-Zeitung gazetesi Alman yayıncılar öz denetim enstitüsü Deutscher Presserat tarafından haberi ele alış şekli nedeniyle sert bir şekilde eleştirildi.

'Alman Sinema Teşvik Ödülü' sahiplerini belirleyecek olan jürinin üyesi oldu.

 

 

GAME OF THRONES OYUNCUSU SALDIRIYA UĞRADI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin