Sıfır Bir dizisinin yeni sezon tanıtımı yayınlandı!

Blu Tv'nin en sevilen dizilerinden biri olan Sıfır Bir'in 5.sezon tanıtımı yayınlandı!

Merve Mutlu
27 Aralık 2018 - 17:47
Magazin

Blu Tv'in sevilen internet dizilerinden biri olan Sıfır Bir'in 23 Ocak'ta başlayacak olan 5. sezon tanıtımı yayınlandı. Geçtiğimiz aylarda sezon finali yaparak izleyicilerine kısa bir süreliğine veda eden dizi, önümüzdeki ay sevenleriyle buluşacak. 

Oyuncu kadrosunda Cihangir Ceyhan, Özgür Meriç, Burak Şahin, Kadri Beran Taşkın, Kenan Doğan Ciniviz, Burak Şafak gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı dizi son dönemde oldukça popüler hale geldi.

18-12/27/sifir-bir.png

Sıfır Bir dizisi ne zaman başlayacak?

Biteceği yönündeki iddiaların hemen ardından 23 OcakÇarşamba günü yeni sezonun başlangıç müjdesi verilen sevilen dizi Sıfır Bir'in yayınlanan son bölümü, dengelerin tamamen değişeceğini ve pek çok değişiklik yaşanacağını işaret ediyordu.  

Sıfır Bir dizisinin yeni sezon müjdesini de, dizinin sevilen karakterlerinden Savaş vermiş, izleyenleri mutlu etmişti. Sevilen dizide verilen kayıpların ardından nelerin değişeceğini ise başlayacak olan 5. sezonda öğreneceğiz. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin