resim yok
12 Nisan 2011 - 00:00

 

‘Sihirli Annem’ beş yıl sonra, yeni bölümleriyle Star TV’de ekrana gelecek.

 

İnci Türkay yeni ” Sihirli Annem’ i anlattı:

 

‘Sihirli Annem’ yakında yeni bölümleriyle ekranda olacak. Sürprizler var mı?

 

- Yeni bölümlerde bir sürü değişiklik var. Mesela ilk bölümde Taci’yi göreceğiz. Ama nasıl göreceğiz? O büyük bir sürpriz. Çünkü Metin Abi (Serezli) finalde babamız olmuştu. Ama şimdi yazarımız güzel bir sürpriz yapmış. Minik peri, Firuze’nin oğlunun bir sürü numaraları var. Dizideki çocuklar büyüdüğü için onların gençlik problemleri ekrana gelecek. Geçen gün bir çekim yaptık. Dudu beni cezalandırıp Pasifik Okyanusu’na yolluyor. Dört metre derinlikte bir havuzun içinde 7.5 saat kaldım. Bütün ekip suyun altındaydık. Nasıl bir şey ortaya çıkacak merak ediyorum. Yeniden başlıyoruz; değişik sihirler olsun, görseli güzel olsun istedik.

 

Kadroda değişiklik var mı?

- Yeni karakterler var. Selda Özbek, Nevra Serezli’nin oğlu Murat Serezli ekibe katıldı. İlerleyen bölümlerde yeni karakterler de çıkacak. Zuhal Topal bizimle değil, çünkü o bir evlilik programı sunuyor. Bize ayak uydurmasına imkan yoktu. Bütün kemik kadro aynı, tabii ki Defne Joy Foster dışında.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin