Sıla Türkoğlu ve Alp Navruz'un tatilinden ilk kare!

Oyuncu Sıla Türkoğlu'nun, bir süredir aşk yaşadığı meslektaşı Alp Navruz ile çıktığı tatilden ilk kare yayınlandı! Peki Alp Navruz ve Sıla Türkoğlu tatil için nereye gidiyorlar? Ne zaman gidiyorlar? Sıla Türkoğlu ve Alp Navruz ne zamandır sevgili? Sıla Türkoğlu kimdir? Alp Navruz kimdir?

Pınar Alçiçek
22 Haziran 2023 - 14:18
Magazin

Reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu, son olarak Yürek Çıkmazı dizisinde yer alan Alp Navruz ile birlikte. Taze aşıkların, projelerine ara verir vermez çıktığı tatilden ilk kare ise halkın objektifine yansıdı!

23-06/21/sadds.jpg

Yaklaşık bir aydır birliktelik yaşayan Sıla Türkoğlu ve Alp Navruz, tatil rotasını Bodrum olarak belirlemişti. Ünlü ikilinin tekne kiralayarak mavi tura çıkacağı da öğrenilen bilgiler arasındaydı.

23-06/22/2023-06-22-25.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin