Sıla ve Hazer Amani bugün evleniyor!

Ünlü isim bu akşam nikah masasına oturuyor.

Merve Mutlu
13 Ocak 2020 - 14:38
Magazin

Ahmet Kaya ile olan olaylı ayrılığı ve mahkeme sürecinin ardından nihayet yüzü aşktan yana gülen ve ünlü şef Hazer Amani ile güzel bir ilişkiye başlayan Sıla bugün evleniyor. 

20-01/13/sila-hazer-dugun.jpg

Bugün saat 15.30'da Nişantaşı'nda kıyılacak olan nikahlarının detayı son dakikada değişen çift evde evlenmeye karar verdi. Bu değişikliğin sebebi olarak da Sıla'nın gazetecilerden rahatsız olduğu öğrenildi. Çift nikahlarının ardından da Nişantaşı'nda lüks bir butik otelde yapılacak ve yalnızca dostları ile ailelerinin katılacağı bir törenle akşam saatlerinde kutlama yapacaklar.

Usta şefler tarafından hazırlanan özel yemeklerden oluşacak özel bir menünün ikram edileceği kutlamada, her bir kişilik menünün 500 TL değerinde olduğu öğrenildi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin