resim yok
15 Ağustos 2010 - 00:00

Yeni sezonda Fahriye Abla'da oynamaya hazırlanan Selin Demiratar, daha önce Müjde Ar'ın oynadığı karakterin hakkını verebilmek için göğüslerini büyüttü. Ahmet Muhip Dranas'ın şiirinden yola çıkılarak yirmi altı sene önce sinemaya uyarlanan, baş rolünde Müjde Ar'ın oynadığı Fahriye Abla filmi, Adam Film tarafından TV'ye dizi olarak çekilecek. Geçtiğimiz sezon Adanalı'da sert ve erkeksi bir komiseri canlandıran Selin Demiratar, çalışmaları hızla süren yeni dizide Fahriye Abla'yı canlandıracak. Selin Demiratar yeni rolü için kendini baştan aşağı değiştirme kararı aldı. Müjde Ar gibi seksi ve kadınsı görünebilmek için göğüslerine silikon taktıran Selin Demiratar, daha dolgun hatlara sahip olmak için kilo almaya başladı. Şimdiye dek böylesine vamp bir karakterde oynamayan ünlü oyuncunun çok heyecanlı olduğu ve Müjde Ar'ın eski filmlerini izleyerek rolüne hazırlandığı konuşuluyor. Selin Demiratar'ın yeni imajı ile görüntülenmemek için tatile bile gitmediği öğrenildi. Selin Demiratar'ın 1999 Miss Globe Türkiye 1.liği ve Dünya 3.lüğü bulunuyor

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin