Şimal gözyaşlarını tutamadı

Kanser tedavisi devam eden şarkıcı Şimal, 38'inci yaşını kutladı. Pastasını üflerken gözyaşlarına boğulan Şimal'in o anları sosyal medyada yankı buldu.

Berfin Sengil
25 Nisan 2024 - 10:35
Magazin

Yaklaşık 3 yıl sonra yeniden kansere yakalanan ve bir kez daha tedavi süreci başlayan şarkıcı Şimal, bu kez doğum günü kutlamasıyla gündemde.

Geçtiğimiz ocak ayında 8 saat süren bir operasyon geçiren Şimal'in doğum günündeki duygusal anları dikkat çekti.

'Sizi Üzmek İstemem'

Tedavi sonrası dökülen saçlarını paylaşan Şimal bu anları sosyal medyada, "Günaydın. Sizi üzmek istemem ama gözyaşlarımı tutamıyorum. En kötü süreçten geçiyorum. Bir kere daha hem de... Işın tedavisinden sonra elimi her attığımda bu kadar saç geliyor. Allah'ım sabır ver. Ya Şafi" sözleriyle yayınlamıştı.

Duygusal Anlar Yaşadı

25 Nisan'da yeni yaşını kutlayan şarkıcı Şimal, geçtiğimiz akşam doğum gününü gerçekleştirdi. Pastasındaki mumları üfleyen Şimal, gözyaşlarıyla kutladığını doğum gününü sosyal medyada yayınladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin