resim yok
05 Temmuz 2011 - 00:00

'Adını Feriha Koydum' dizisinde 'Emir' karakterini canlandıran 20 yaşındaki Çağatay Ulusoy ile 'Küçük Sırlar'ın 'Demir'i Birkan Sokullu, geçtiğimiz sezonun en merak edilen iki yakışıklısı... Genç jönler, haklarında bilinmeyenleri anlattı.

 

ÇAĞATAY ULUSOY

YURT DIŞINDA OYUNCULUK EĞİTİMİ ALACAK
Geçtiğimiz yıl Best Model of Turkey yarışmasında birinci seçilen Çağatay Ulusoy'un oyunculuk serüveni 'Adını Feriha Koydum' dizisiyle başladı. Sezon finali yapan dizide 'Emir' karakterini canlandıran Ulusoy; kendisini anlattı...

GÖZLERDE ANLAM ARARIM
Görünüm çok önemli ama yeterli değil. Bence asıl görsellik, yetenek ve dış görünüş birleşince ortaya çıkıyor. Kadının abartılı makyajdan uzak olması hoşuma gider. Doğal güzelliği severim. Bir kadında ilk baktığım yer gözleridir. Boş bakıp bakmadığına dikkat ederim... Bakışlarda anlam ararım.

DAHA YOLUN BAŞINDAYIM
Hem oyunculuğa hem de mankenliğe devam etmek istiyorum. Daha yolun çok başındayım. İstanbul'da kendimi biraz daha geliştirdikten sonra yurt dışında oyunculuk ve modellik eğitimi almayı planlıyorum. İkisini birbirinden ayıramam.

ÜÇ BEYAZA ELİMİ SÜRMEM
Sporu ihmal etmiş olsam da, her zaman yediklerime dikkat ediyorum. Kesinlikle üç beyazdan uzak duruyorum. Genelde sebze ağırlıklı ve haşlanmış beyaz etle besleniyorum. Kızartma yemiyorum. Kuru ete bayılırım. "Gel mangal yapıyoruz" denildiği zaman bütün programımı aksatabilirim!

MUTLU OLMAM ÇOK KOLAY
Her şeyden mutlu olan bir insanım. Yani mutlu olmam için kimsenin özel bir şey yapmasına gerek yok. Doğum günü kutlamak ve hediye almayı pek sevmem. Başkasına hediye alırken kendimi daha mutlu hissediyorum. Sevdiğim insanların yanımda olması ise benim en büyük mutluluk kaynağım.

DENEMEDEN ALIYORUM
Dökümlü şeyleri pek sevmem. Dar, vücuda oturan ve fiziği gösteren kıyafetleri tercih ediyorum. Alışverişten zevk almam ama işim gereği yapmak durumundayım. Mağazalarda çok fazla vakit geçirmem, hemen deneyip çıkarım. Hatta her zaman alışveriş yaptığım markalarda beğendiğim bir kıyafeti denemeden satın alırım.
Ailemin bana aşıladığı en önemli şeylerden birinin hayvan sevgisi olduğuna inanıyorum. Hayvanlarla iç içe büyüdüm. Bu şekilde büyütülen birinin, vicdanlı bir insan haline gelebileceğine yüzde yüz eminim. Hayvan sevgisi insanlara karşı olan sevgiyi de güçlendiriyor. Sizi daha pozitif, daha duyarlı, daha düşünceli ve etrafa karşı ilgili yapıyor.

BİRKAN SOKULLU

İÇİNDEN GELDİĞİ GİBİ YAŞAMAYI TERCİH EDİYOR
Geçtiğimiz sezon 'Küçük Sırlar' dizisinde 'Demir' karakterini canlandıran 25 yaşındaki Birkan Sokullu; 'Melekler Korusun', 'Küçük Kadınlar' ve 'Elif' gibi sevilen projelerde de rol aldı. Yakışıklı oyuncu, hayata dair düşüncelerini anlattı...

ARKADAŞLARIM HEP AYNI
Ekrana çıkmadan önce nasılsam şu anda da öyleyim. Aynı arkadaşlarımla görüşüyor ve aynı yerlere gidiyorum. Şöhreti çok kafasına takan biri değilim. Genelde hayatıma samimi bulduğum insanları dahil ediyor ve mutlu oluyorum.

DOĞAL OLANLAR GÜZELDİR
Kesinlikle doğallıktan yanayım. Karşımdaki kişi ne kadar doğalsa, benim için o kadar güzeldir. Güzel olabilmek için bir çaba sarf ediliyor olması bana çok itici geliyor. Aynanın karşısında çok fazla vakit geçirmeyi tercih etmiyorum.

ÇOK ÂŞIK OLMAM LAZIM
Ciddi bir beraberlik kurabilmem için gerçekten çok âşık olmam gerekiyor. Bunu yaşayabilmek günümüzde biraz zor, çünkü artık insanlar ilişkilere daha mantıklı yaklaşmaya başladı. İnsanların böyle davranması kendi kendilerini cezalandırmak gibi...

İLİŞKİDE SATRANÇ SEVMEM
Duygusal biri olduğum için içimden geldiği gibi hareket ederim. Bu konularda çok mantıklı davranamıyorum açıkçası. İlişkilerde satranç oynamayı sevmem. "Bunu söylersem ya da böyle davranırsam, tepkisi ne olur?" gibi düşünerek değil de sonuna kadar içimden geldiği gibi yaşamayı seviyorum. Gerçekten hislerimle hareket ettiğimde çok fazla hayal kırıklığı yaşamıyorum.

EĞLENMEYİ SEVİYORUM
Gece hayatına çok düşkün değilim ama eğlenmeyi seviyorum. Daha tanınır oldukça, gittiğim yerlerde hareketlerime dikkat etmeye başladım ama bunu çok kafama takmıyorum. Çünkü takarsam, hayatımı kısıtlamış olurum. Sonuçta kimseden bir şey gizlemiyorum. Sevdiğim insanlarla birlikte vakit geçirdiğimde çok mutlu oluyorum.

 

Sevdiği biri tarafından kıskanılıyor olmak, insanın hoşuna gidebilir ama kıskançlık rahatsız edici boyutlara vardığı zaman bence tehlikeli oluyor. O yüzden şakayla karışık ya da minimum düzeyde yapılan kıskançlıklardan rahatsız olmuyorum. Ben de çok kıskanç biri değilim. Âşık olduğum ve sevdiğim zaman kıskansam bile çok belli etmem.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin