resim yok
13 Ekim 2012 - 00:00

 

Kıvanç Tatlıtuğ, rol aldığı filmin çekimleri tamamlanmadan verdiği kiloları alamayacağını ima etti
Azra Akın’la Kıvanç Tatlıtuğ, önceki akşam Etiler’de bir mekanda akşam yemeğinin ardından görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan çiftin ‘bitkin’ hali dikkat çekti. Tatlıtuğ, Yılmaz Erdoğan’ın ‘Kelebeğin Rüyası’ filmi için verdiği kilolarla ilgili soruları “Şimdilik böyle devam edecek” diye yanıtladı. 
Yılmaz Erdoğan filminin çekimlerini 4 aydır bitiremediği için Tatlıtuğ da verdiği kiloları bir türlü geri alamıyor. Erdoğan, filmin bazı sahnelerini, beğenmediği için çöpe atmıştı. 
 
 
 
GÜVENİLİR KIVANÇ
 
MediaCat’in ünlüler güven indeksi araştırmasında Kıvanç Tatlıtuğ zirvede yer aldı. Seda Sayan’ın ikinci sırada yer aldığı listede, Acun Ilıcalı ve Cem Yılmaz da ilk 10’daki isimlerden.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin