Sinan Engin'den şok itiraf!

Aslı Şafak, haftanın son programında futbol yorumcusu Sinan Engin'i konuk etti.

Gülcan Tarımoğlu
03 Ekim 2022 - 11:00
Magazin

Aslı Şafak, haftanın son programında futbol yorumcusu Sinan Engin'i konuk etti. Yeni kıyafetlere ve alışverişe çok meraklı olan Sinan Engin'den çok konuşulacak bir itiraf geldi. Sinan Engin "Hanım duymasın. Hanım uyuyunca gece çıkarıyorum paketleri giyinme odama" dedi. 

İŞTE SİNAN ENGİN'İN YENİ KIYAFET İTİRAFLARI!

Eşiyle ilgili samimi açıklamalarda bulunan 57 yaşındaki eski futbolcunun itirafı herkesi şaşırttı. Yeni kıyafetlere karşı bir zaafı olduğunu açıklayan Engin, şöyle konuştu:

"Marka sahibi arkadaşlarım bana kıyafet gönderiyor. Çok özel şeyleri kendim alıyorum. Çok hem de, kavga ediyoruz. Hanım duymasın! Programımız cumartesi, pazar ve pazartesi. O uyuduğu için kıyafet paketlerini gece çıkarıyorum. hanım alabilir, ama bana kızıyor. Benim giyinme odam ayrıdır. 'Bunlar ne! Yazık, günah! Bunlara bu kadar para verilir mi?' diye söyleniyor. Görmesin diye etiketleri falan koparıyorum. Güzel giyinmeyi, iyi giyinmeyi seviyorum. Bazı giydiklerimi de dağıtıyorum; arkadaşlarıma veriyorum, bazı yerlere yolluyorum"

Eşini kızdıracak itiraflarda bulunan Engin sözlerini "Hanım duymasın! Hanım uyurken paketleri gizlice giyinme odama getiriyorum. Bana kızıyor çok kıyafet aldığım için, ben de yeni etiketleri koparıyorum. Güzel giyinmeyi, iyi giyinmeyi seviyorum" şeklinde sürdürdü. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin