resim yok
23 Mayıs 2012 - 00:00

 

Her daim gülen yüzü, sıcak sohbeti ve yüksek enerjisiyle insanı etkileyen Dolunay Soysert'in sinema ve tiyatrodaki yeni projeleriyle hayranlarına harika sürprizleri var. Oyuncu Sinan Tuzcu ile evli olan Soysert’le, özel hayatından iş yaşamına kadar birçok konuyu konuştuk.
Çeşitli dönemlerde, çeşitli insanlardan etkilendim. Lisede ingilizce öğretmenimden çok etkilenmiştim. “insan kültürlü olmalıdır”ı kafama enjekte eden kişiydi. Üniversitede Savaş Dinçel hocam çok başkaydı. Tiyatroya bakış açımı da o oluşturdu. Şehir Tiyatrosu benim için çok önemliydi. Amerika’ya gidip döndükten sonra Genco Erkal, hayatımda virgüldür benim için. Zülfü Livaneli, ‘Veda’ filmiyle birlikte hayatıma bambaşka bir tat getirdi. Dönem dönem birçok kişiden etkilenebiliyorum. Yakın arkadaşım var, oyuncu Sevil Akı, hayata karşı direnciyle benim için önderdir. Ayşe Barım da öyle, hayatın sadece sektörden ibaret olmadığını gösterir bana. Oya Başar da annelikle kariyerini bu kadar iyi yürütüp harika bir takım lideri olduğu için etkiler beni. Annem de şahane bir kadın, her şeye rağmen hayatta saf kalınabileceğini gösterir bana.
ANNENİZ NE ÖĞÜTLERDİ SİZE
 
Tek bir kelime aslında; “Sakin ol” der. Çünkü çocukluğumdan beri her şeyi çok hızlı yapmak isterim. “Sakin ol Dolunay” der herkes. Sabırsızlığım ve aceleciliğimden geliyor bu durum. 
 
HEYECANLI BİRİ MİSİNİZ? 
Tutkulu bir tipim. Bir şeye takınca takıyorum. ?u an okul çok zorluyor beni. “Bu okul bitecek ve bundan sonra yeni bir şey başlayacak senin hayatında”ya Dolunay çok inandı. O yüzden de ne kadar zorlansam da geceleri ödevimi yapıyorum. “Sonunda iyi bir şey olacak” diyorum. O tutku beni temizliyor ve yeniliyor. Hedefler konusunda tutkuluyum ancak kişiler konusunda ççok tutkulu olmuyorum. Yaşamın öğrettiği şeylerden bir tanesi, “Gitmek isteyenler gitmelidir”e çok ikna oldum artık. Birilerini hayatımda tutmak için tutkuyla sarılmak gibi bir şeyim kalmadı. Gitmek isteyen gitsin!
 
EŞİNİZ SİNAN BEY NASIL ETKİLİYOR SİZİ?
 
Biz birbirimizi çok değiştiren bir çift olduk. Dik kafalı iki kişi olarak karşılaştık. Zaman içinde köşelerimizi yuvarladık. Ben Koç, o Yengeç burcu. Yengeç çok duygusaldır, kırılır. Cam gibidir. Sinan’ı çok iyi kollayacaksın, hakikaten çabucak kırılır, dökülür. Ben de bir o kadar sert karakterliyim. “Kadınlar daha yumuşak, erkekler daha sert olur” derler ya, bizim aile bunun tersi. ?imdi güzel bir dönemdeyiz artık. Keşfetmeye meraklı bir ikiliydik; bu, ilişkide avantaj oldu. Birbirimize hep şaşırarak baktık ve o yüzden yumuşamayı kabul edebildik kolayca. insan en sevdiğini kırmamalıdır. Evlilik, ilişki bir organizma gibi, yaşıyor. Yavaşça sizinle beraber büyüyor. Emekliyor, karnı ağrıyor, gazı oluyor, çok neşeli oluyor, neşesiz oluyor!
 
BEBEK DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ?
 
Bebek düşünmüyoruz henüz. Çok özel bir mesai o. Kendi gelmeye karar verirse, başımızın üstünde yeri var. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin