resim yok
24 Mart 2011 - 00:00

 

Galatasaray'ın genç yıldızı evliliğe hazır.

Sinem Kobal ile evleneceğinin müjdesini veren Arda Turan, “Artık iyi bir aile babası olmak istiyorum. Aile hayatımdaki mutluluk futboluma da olumlu yansıyacak. Sporseverler artık bambaşka bir Arda izleyecek” dedi.

Galatasaray kaptanı Arda Turan, futbolda başarı için aile hayatının çok önemli olduğunu, kız arkadaşı Sinem Kobal ile yuva kurmak istediğini söyledi.

Genç kaptan bu konudaki düşüncelerini ailesine açarken, sakatlığı nedeniyle Haluk Ulusoy'un locasında izlediği Karabükspor maçı sırasında da yakın dostlarıyla konuyu paylaştı. Oyuncu Sinem Kobal ile yaşadığı ilişki nedeniyle yıpratılmaya çalışmasından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Arda Turan, “Biz birbirimizi çok seviyoruz. Mutluluğu Sinem'de buldum. Artık yuva kurma vaktim de geldi. Sinem ile evlenmeyi düşünüyoruz. Evlenip iyi bir aile babası olmak istiyorum. Futbolda başarının arkasında iyi bir aile hayatı yatıyor. Buradaki mutluluk futboluma da olumlu yansıyacak. Sporseverler artık bambaşka bir Arda izleyecek” diye konuştu.

YAZIN BİLE EVLENEBİLİR
Göz önünde iki medyatik kişinin bir ilişki yürütmesin çok zor olduğunun altını çizen Arda, bu zorlukları da Sinem Kobal ile elele aştıklarını ifade etti. Sarı-Kırmızılı
yıldız, “Sinem'le uyumu yakaladık. Aramızda çok güçlü bir bağ oluştu” yorumunu yaptı. İki tarafında nikah masasına oturmak için hazır olduğu, hatta Arda Turan'ın evlilik konusunu bu yaz çözmeyi planladığı da öğrenildi.

 

Küçük Sırlar 34. Bölüm

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin