Sinem Kobal ve Arda Turan arasında göndermeler!

Sinem Kobal'ın 6 aylık sevgilisi İbrahim Çelikkol'la ayrılması, gözlerin yeniden eski nişanlısı Arda Turan'a çevrilmesine neden oldu.

resim yok
15 Aralık 2014 - 11:17
Magazin

İki ünlü isim birbirinden kopamıyor!

 

Fenomen dizi 'Deli Yürek' hayranı Arda Turan, dizide okunan şiirle eski nişanlısı Sinem Kobal'a gönderme yaptı!

Sinem Kobal'ın 6 aylık sevgilisi İbrahim Çelikkol'la ayrılması, gözlerin yeniden eski nişanlısı Arda Turan'a çevrilmesine neden oldu.

 

İMALI SÖZLERE DEVAM!

Kobal'ın Çelikkol'la ayrılığının ardından Instagram hesabından imalı sözler paylaşan yıldız futbolcu, önceki gün de kuralını bozmadı.

Bir dönemin fenomen dizisi 'Deli Yürek' hayranı olan Arda Turan, bu diziyle şöhret olan Mevlana'nın bir şiirini instagram'da yayınladı.

 

'ZAMAN HER ŞEYİ GÖSTERECEK'

Şiirdeki ''Oraya gitme demedim mi sana, seni yalnız ben tanırım demedim mi?'' cümleleri eski aşkın alevlendiği dedikodularını çıkardı.

Telefonla ulaştığımız ikilinin ünlü bir dostu ise ''Açıklama yapmam yanlış, zaman zaten her şeyi gösterecek'' şeklindeki yorumu ise dedikoduları alevlendirdi.[reklam]

Bu arada Arda Turan'ın paylaşımı üzerine Sinem Kobal da ''Çocukken güneş olmak isterdim. Sonra anladım ki en iyisi çocuk olmak. Çünkü, güneşten sıcaktı kalbim'' paylaşımında bulundu.

 

MEVLANA'YLA SESLENDİ

Sinem Kobal, Arda Turan'la birlikte olduğu dönemde Mesnevi'yi okumuş hatta Konya'daki Konya Mevlana Sema Grubu'nu ziyaret etmişti.

Eski nişanlısının Mevlana hayranlığını bilen Arda Turan da önceki gün Instagram'da Mevlana'nın şu şiirini paylaştı:

''Bir gün kızsan bana, alsan başını, yüz bin yıllık yere gitsen, dönüp kavuşacağın yer benim demedim mi? Kuşlar gibi tuzağa gitme demedim mi? Demedim mi senin uçmanı sağlayan benim, senin kolun kanadın benim demedim mi? Oysa senin ateşin benim, sıcaklığın benim demedim mi?''

 

 

SİNEM KOBAL'DAN ESKİ AŞKINA YENİ GÖNDERME!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin