resim yok
19 Şubat 2012 - 00:00

 

Mor Menekşeler”in 17. bölümüne “Küçük Sırlar” dizisiyle ekrana ara veren Sinem Kobal konuk oldu.
Yönetmen Mustafa Altıoklar’ın çektiği bu bölümde Kobal yabancı ülkeden gelen, alışkanlıkları ve hayat görüşü farklı Saadet adlı bir kadını canlandırıyor.
 
Sinem Kobal, diziye konuk olmasıyla ilgili olarak şunları söyledi: “Ekip bana sanki başından beri onlarla çalışıyormuşum hissi verdi, bu yüzden hiç yabancılık çekmedim. Bu da çalışırken beni çok daha keyifli kıldı. Bir de Lise Defteri’nden yedi sene sonra yönetmen Mustafa Altıoklar ve Sarp Levendoğlu ile yine bir araya gelmiş olduk. Ayrıca hissini ve dünyasını merak ettiğim dönem içerisinde yolculuk yapmak çok güzeldi. Gerçekten de kostümler, saç, makyaj ve dekoruyla bir başka zaman diliminde olmak, o döneme dair içinizde farklı noktalara dokunuyor. Bu da benim için çok hoş bir tecrübeydi.” 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin