resim yok
21 Aralık 2013 - 11:14
Magazin

Neden bu panik?

Arda Turan'dan ayrıldığı iddia edilen Sinem Kobal, Burak Yılmaz'la aynı eve girdi. Futbolcu, gazetecilere yakalanmamak için hız sınırlarını zorladı.

Sinem ise evden çıkamadı.

 

DEPARDA!

Arda Turan'ın eski nişanlısı Sinem Kobal'la buluşan Burak Yılmaz, şaşırttı.

Dilara Endican'ın evinde güzel oyuncuyla sohbet eden Burak, çıkışta panik yaparak basından kaçtı. Sinem ise kendisini eve hapsetti!

 

SÜRPRİZ BULUŞMA

Milli futbolcu Arda Turan'la evliliğin eşiğinden dönen Sinem Kobal ile bir başka milli futbolcu Burak Yılmaz, önceki gece sürpriz buluşmalarıyla kafaları karıştırdı.

 

KURUÇEŞME'DE

Güzel oyuncu, önceki gece Galatasaray Tekerlekli Basketbol Şubesi sorumlusu olan yakın dostu Dilara Endican'ın Kuruçeşme'deki evine gitti.

İlerleyen saatlerde Galatasaray'ın yıldız golcüsü ve Arda Turan'ın yakın arkadaşı olan Burak Yılmaz da soluğu Endican'ın evinde aldı.[reklam]

ANLAMSIZ PANİK YAPTI

Yaklaşık 2 saatlik sohbetten sonra evden ayrılan Burak Yılmaz, apartmandan çıkarken tanınmamak için suratını atkı ile sardı.

Otoparkın en kuytu tarafına çektirdiği lüks cipine binen Yılmaz, gazetecileri fark edince kaçmak için her yolu denedi.

 

KURALLARI HİÇE SAYDI

Trafikte tehlikeli hareketler yapan futbolcu, kırmızı ışıkları hiçe saydı.

Sinem Kobal ise dışarıdaki basın mensuplarını öğrenince geceyi Dilara Endican'ın evinde geçirdi.

İki ünlü ismin böyle anlamsız panik yapması ise herkesi şaşırttı.

 

 

SİNEM KOBAL'A SOĞUK DUŞ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin