resim yok
23 Eylül 2010 - 00:00

Arda'nın öpüşme sahnesinden rahatsız olacağını düşünen Sinem Kobal, bakın nasıl bir formül buldu. Küçük Sırlar'da Su karakterini oynayan Sinem Kobal, bu hafta yayınlanacak olan bölümünde Çetin karakterini canlandıran Burak Özçivit'le yakınlaşacak. GS kaptanı olan sevgilisi Arda'nın öpüşme sahnesinden tedirgin olabileceğini düşünen Sinem Kobal, ara bir formül buldu. Dizide, Burak Özçivit'in dudağının kenarından öpmesine izin veren Sinem Kobal'ın bu sahnede oldukça zorlandığı dikkat çekti. Görüntüleri izleyenler "Arda, ancak bu kadarına izin vermiş olmalı" demekten kendilerini alamadı. Sinem Kobal'ın daha önce Romantik Komedi filminde Engin Altan Düzyatan'la yakınlaşma sahnesi sevgilisi Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan'la arasında soğuk rüzgarlar esmesine sebep olmuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin