resim yok
22 Nisan 2009 - 00:00

'Deli Deli Olma' filminde rol alan tiyatrocu Yeşim Ceren Bozoğlu 'Orada Neler Oluyor'da bir itirafta bulundu. Yeşim Ceren Bozoğlu "Bu filmi Tarık Akan'a olan aşkım ve onu yakından görebilmek umuduyla kabul ettim. Bu itirafı setin ikinci gününde tüm cesaretimi toplayarak Tarık Akan'a da yaptım. Kars'ın soğuğunda karşılıklı şarap içiyorduk. Şarabın etkisiyle pat diye 'Tarık Bey sizden etkileniyorum. Size yıllardır aşığım. Biliyor musunuz, filmi bu yüzden kabul ettim' dedim. Ne cevap verecek diye yüreğim ağzıma geldi. Ama yalnızca güldü. O kadar serseri, huysuz ve çekici bir adam ki insanın başını döndürüyor. Bir de Brad Pitt durumu var tabii. Zaten 40 yıldır kadınlar 'sana aşığım' deyip durmuş, bana mı aldıracak?" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin