Sleepy Hollow'un yıldızından yeni sezon açıklamaları!

The Legend of Sleepy Hollow (Başsız Süvari) efsanesinin modern uyarlaması 'Sleepy Hollow'un yıldızı Nicole Beharie, çoğunlukla ürkütücü bir atmosfere sahip olan diziye ve devam etmekte olan sezona güvenini gösteren iddialı açıklamalarda bulundu.

resim yok
28 Kasım 2014 - 16:27
Magazin

The Legend of Sleepy Hollow (Başsız Süvari) efsanesinin modern uyarlaması 'Sleepy Hollow'un yıldızı Nicole Beharie, çoğunlukla ürkütücü bir atmosfere sahip olan diziye ve devam etmekte olan sezona güvenini gösteren iddialı açıklamalarda bulundu.

''Bu sezonki hikayeler şimdiye kadarki en iyileri...''

 

SHOWRUNNER'DAN SONRA...

Hatırlanacağı üzere Sleepy Hollow showrunner'ı Mark Goffman, geçtiğimiz günlerde bazı açıklamalarda bulunmuş ve eleştirilere karşı dizinin ikinci sezonunun gidişatını savunarak dizi hayranlarını yazar ekibine güvenmeye çağırmıştı.

Dizide Abbie Mills karakterine hayat veren Nicole Beharie devam etmekte olan ikinci sezon hakkında şunları söyledi:

 

'HER ZAMANKİNDEN İYİ'

''Hikayelerin bu yıl, her zamankinden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Dikkat çeken, öne çıkan bazı bölümler tabiki var. Mesela, sezonun beşinci bölümü: 'The Weeping Lady'.

 

O ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

Bazı hayranların, Nicole Beharie'nin karakteri Abbie Mills'in gözden düşmeye başladığı konusunda yaptıkları itirazlara da cevap veren Beharie; hikayelerinin büyük bir bölümünün Abbie'nin aile geçmişiyle bağlantısı olduğunu ifade etti ve;[reklam]

''İkinci sezonda Abbie'nin aile geçmişiyle ilgili yeni şeyler öğrendik. Annesi hakkında bir psikiyatri koğuşunda yeni şeyler öğrendik. Mills kardeşlerin mirasını öğrendik.

Bu bilgiler olmadan sezonun geri kalanını devam ettirebilmemiz mümkün değil. Bu durum, Sleepy Hollow hikayesinin önemli ve büyük bir parçası.'' şeklinde konuştu.

 

'O SORULARI CEVAPLIYORUZ'

Beharie sözlerini şöyle noktaladı:

''Geçen yılın sonlarında dizi fanları bana sürekli şunu soruyordu: 'Ichabod Crane'in neden bir şahit olabileceğini öğrendik. Bunun geçmişten gelen bir tarihi var. Ancak Abbie sadece normal bir kız gibi görünüyor. Herhangi bir doğaüstü durumu gözükmüyor. Başka ne olabilir?'...

 

İşte bu sezon, bu soruların cevaplarını vermeye başladığımızı düşünüyorum.''

 

SEZON SÜRÜYOR

Sleepy Hollow, Pazartesi akşamları Fox ekranlarına gelmeye devam ediyor. Dizi, 01 Aralık Pazartesi günü 'The Akeda' isimli bölümle kaldığı yerden devam edecek.

 

 

'RED BAND SOCIETY' YAYINDAN KALDIRILDI MI?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin