Somer Şef 'en sinir olduğu' yarışmacıyı itiraf etti

MasterChef Türkiye jürisinin sevilen ismi Somer Sivrioğlu, Berfu Yenenler'in programına konuk oldu. Somer Şef samimi itiraflarda bulunarak en sinir olduğu yarışmacıyı da açıkladı.

Berfin Sengil
26 Ocak 2024 - 15:14
Magazin

TV8'in sevilen programı MasterChef Türkiye'nin jürisinden Somer Sivrioğlu, Berfu Yenenler'in YouTube'da sunduğu Talk Show Perileri'nin konuğuydu. Somer Şef'in açıklamaları programa damgasını vurdu.

Yenenler'in farklı bir konseptle hazırlanan programında Somer Şef'e, "MasterChef'te en sinir olduğun yarışmacı kimdi?" sorusu yöneltildi.

'Tanıdıkça Çok Sevdim'

İki yarışmacıya sinir olduğunu belirten Somer Şef, "İlk başlarda Serhat'a bayağı gıcık olmuştum. Çünkü geldi ukalalık yaptı falan ya ben çok rahat yaparım diye. Sonra tanıdıkça çok sevdim tabii" ifadelerini kullandı.

Yarışmanın ilk sezonundan da bir yarışmacıya sinir olduğunu itiraf eden Somer Sivrioğlu, bu ismin kim olduğunu ise tüm ısrarlara rağmen açıklamadı.

Sinirden Çok Potansiyel Keşfi

MasterChef'in bir okul gibi düşünülmesi gerektiğini kaydeden Somer Şef, öğretmenlik içgüdüsüyle de yarışmacılar potansiyellerini ortaya koymadığı için kızdıklarını belirtti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin