Sons of Anarchy'nin yıldız ismi merakla beklenen filmin kadrosunda!

Geçtiğimiz yıl edebiyat dünyasına bomba gibi düşen, E. L. James'in yazdığı erotik roman "Fifty Shades of Grey / Grinin Elli Tonu"nun sinema uyarlaması için aylardır süren oyuncu avı nihayet sona erdi.

resim yok
03 Eylül 2013 - 15:14
Magazin

Geçtiğimiz yıl edebiyat dünyasına bomba gibi düşen, E.L. James'in yazdığı erotik roman "Fifty Shades of Grey / Grinin Elli Tonu"nun sinema uyarlaması için aylardır süren oyuncu avı nihayet sona erdi.

Üniversiteden yeni mezun olan Anastasia Steele ile genç işadamı Christian Grey'in ilişkisine odaklanan hikayenin uyarlaması için daha önce Ryan Gosling, Henry Cavill, Kristen Stewart ve Emma Watson gibi isimler ön plandaydı.

Kesin açıklama gelene kadar 2012 Mart'ından beri süren bekleyiş heyecanla devam etmişti.

 

KADRO KESİNLEŞTİ

Filmin dün itibariyle kesinleşen kadrosunda;

 

KİM KİMİ CANLANDIRACAK?

Anastasia Steele karakterini "Sosyal Ağ / The Social Network" filminde rol alan Dakota Johnson,

Christian Grey'i ise, en son "Pasifik Savaşı / Pacific Rim" filminin başrolünde rol alan Charlie Hunnam canlandıracak. Hunnam'ı Sons of Anarchy dizisindeki Jax Teller karakteri ile de tanıyoruz.

 

TWITTER HESABINDAN...

Sam Taylor-Johnson'ın yönetmenliğini üstleneceği proje için dünya çapında 70 milyon kopya satan serinin yazarı E.L. James resmi Twitter hesabından:

"Sevgili Dakota Johnson'ın 'Grinin Elli Tonu' filmi için Anastacia rolünü kabul ettiğini açıklamaktan çok memnunum.

Yakışıklı ve yetenekli Charlie Hunnam da Christian Grey olacak" diye açıkladı.

Dakota Johnson'ın Anastasia Steele karakterini canlandıracağını ilk söyleyen Entertainment Weekly olmuştu.

Site aynı zamanda Charlie Hunnam'ın da Christian Grey'i canlandırabileceğini yazmış fakat bu iddia Hunnam tarafından reddedilmişti.

 

Herkesin kafasında başrol oyuncuları için daha farklı oyuncular vardı. Bu yüzden twitter'da birçok kişi seçilen oyuncularu tartışmayı sürdürüyor.[reklam]

KİTAPTA NE ANLATILIYORDU?

Genç, güzel ve masum bir edebiyat öğrencisi röportaj yapmak için Grey adında çekici bir ile bir araya gelir.

Genç kız adamın cazibesine kapılır ve onunla birlikte olmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Grey de buna razıdır fakat bu ilişkiden bazı beklentileri vardır.

Erotik fantezilerini kız üzerinde uygulamak isteyen adam karşısında kız şaşkınlık duyar fakat bu içindeki arzuları daha fazla arttırır. Zaman geçtikçe bu ilişki ile genç kız adamın karanlık gizli sırlarını öğrenmeye başlar fakat kendini çoktan kaptırmıştır.

 

 

THE GLADES İPTAL EDİLDİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin