resim yok
11 Ağustos 2010 - 00:00

Ezel'de daha yüzü görünmeden olay yaratan Kenan Birkan'ı kimin canlandıracağı belli oldu... İlk bölümünden itibaren büyük seyirci kitlesi yakalayan Ezel'in sezon finalinde, tüm oyuncular poker masasında buluştu. Kartların yeniden dağıtılacağını işaret eden sahne, yüzü görünmeyen Kenan Birkan'ın masaya oturması ile son buldu. Daha yüzü görünmeden olay yaratan Kenan Birkan'ı kimin canlandıracağı aylarca konuşuldu. Ve o isim nihayet belli oldu: Haluk Bilginer. Haluk Bilginer'in, İnci Türkay ile baş rolünü oynadığı Cuma'ya Kalsa, önceki ay rating savaşına yenilmişti. Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere gibi genç yıldızların baş rol oynadığı dizinin yeni bölümlerinin çekimleri haftaya başlıyor. Şener Şen, Kasım ayında Yavuz Turgul'un Av Mevsimi filmi ile seyirci ile buluşacak. Şen, Ezel'in yapımcısı Kerem Çatay'ın dostları aracılığı ile ilettiği teklifi, "Dizi çekmek istemiyorum" diyerek geri çevirmişti. Rol için adı gündeme gelen Selçuk Yöntem'se, "Ne böyle bir teklif var, ne de ben böyle bir rolü düşünüyorum. Söz konusu bile değil" diyerek iddiayı reddetmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin