Sosyal medyada zirveden düşmeyen dizi!

Beni Böyle Sev Twitter'ın zirvesinde!

resim yok
04 Mart 2014 - 12:52
Magazin

Sosyal medyanın gözdesi!

 

TRT'in sevilen dizilerinden 'Beni Böyle Sev' Twitter'ın zirvesinde!

 

Yine çok konuşuldu...

 

İşte detaylar:

 

BU HAFTA DA...

TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerinde Alper Saldıran, Zeynep Çamcı, Burcu Altın ve Bala Atabek gibi isimlerin yer aldığı sevilen dizi her hafta olduğu gibi bu bölümüyle de Twitter'da hem Türkiye hem de Dünya gündeminde kendine yer buldu.

 

REYTİNGLERDE İLK 10'A GİREMESE DE...

TNS Reyting sonuçlarında ilk 10'a giremeyen dizi sosyal medyada en çok konuşulan dizi olmaya devam ediyor.

Sevilen dizi sosyal medyanın en gözde dizilerinden biri ve yayınlandığı gün en çok ilgi çeken sosyal medya dizisi haline geliyor.

 

TWITTER'DA EN ÇOK KONUŞULAN DİZİ OLDU

En son bölümünde #SenOlmasaydın etiketiyle Twitter'da en çok konuşulan dizi oldu.

 

İZLENME ORANLARI

Beni Böyle Sev, dün ekranlara gelen bölümüyle AB'de aldığı 4,84 share ile 22. olurken Total listesinde ise aldığı 4,80 share ile  30. oldu.[reklam]

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Türk halk müziği sanatçısı Zara'nın konuk oyuncu olarak karşımıza çıktığı 'Beni Böyle Sev'de; dostlarının sıcak karşılamasıyla duygulanan Ayşem ve Ömer’in aklı hastanede, yoğun bakım ünitesinde hayata tutunmaya çalışan bebeklerindedir.

 

Nadide ve Reha, Ayşem ve Ömer’in hastane çıkışı onlarla beraber gelmemelerine bozulurlar. Eda tepki gösterince hemen ağız değiştirirler. Köfteciye gelen sürpriz misafir Zara ise üzüntülü aileye bir nebzede olsa neşe getirir.

 

Ömer ve Ayşem bu sıkıntılı anlarında teselliyi birbirlerine duydukları aşkta bulurlar. Ayşem, bebekten ayrı tek bir dakika bile geçirmek istemez. Ancak bebek için güçlü olması dinlenmesi gerektiğini de bilir...

 

 

03 MART 2014 PAZARTESİ REYTİNG TABLOSU BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin