Sosyetik güzel son 10 gününü paylaştı

Doktorlar dizisiyle tanınan Yasemin Özilhan'ın sosyal medyada paylaştığı son 10 gününe ilişkin paylaşımları sevenlerinden tam not aldı.

Berfin Sengil
22 Şubat 2024 - 15:24
Magazin

Şarkıcı Kutsi ile oynadığı Doktorlar dizisiyle tanınan Yasemin Özilhan, iş insanı İzzet Özilhan ile evliliğinin ardından oyunculuğa ara verdi.

Yasemin Özilhan'ın şimdilerde sosyal medya paylaşımları dikkat çekiyor. Son paylaşımında ise sosyetik güzelin 10 günü gözler önüne serildi.

Özilhan, paylaşımına 'Son 10 gün' notunu düştü.

Yasemin Özilhan'ın sevenleri tarafından çok sevilen paylaşımlarına muhteşem olduğu ve kendisini çok sevdikleri yönündeki çok sayıda yorum geldi. 

39 yaşındaki Yasemin Özilhan'ın Koçum Benim, Aşk Oyunu Doktorlar gibi çok sayıda dizide rol aldığı biliniyor.

2011'de iş insanı İzzet Özilhan ile evlenen sosyetik güzelin 2012 doğumlu Emine ve 2013 doğumlu Ela isminde iki kızı bulunuyor.

2009 yılında oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, 2019 yılında Mucize Doktor dizisine Doktor Ela olarak konuk olmuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin