Spor dünyası bu aşkı konuşuyor

Filenin Sultanları'ndan Zehra Güneş ve Eyüpspor’un kalecisi Berke Özer'in aşk yaşadıkları iddia edildi. İşte spor dünyasında yaşanan o sürpriz aşk...

Berfin Sengil
12 Şubat 2024 - 11:57
Magazin

Türkiye Milli Voleybol Takımı'nın başarılı yıldızlarından Zehra Güneş, bu kez aşk hayatıyla gündemde. Güneş'in Eyüpspor’un yetenekli kalecisi Berke Özer ile aşk yaşadığı öne sürüldü.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Filenin Sultanları’ndan Zehra Güneş ve Eyüpspor’un kalecisi Berke Özer yaklaşık 2 aydır birlikte.

24 yaşında olan Zehra Güneş, maçlardaki başarısının yanı sıra aşk hayatıyla gündeme geldi. Spor dünyası da bu aşkı konuşmaya başladı. 23 yaşındaki kalecisi Berke Özer ile Güneş'in aşkının yeni olduğu ifade ediliyor.

Spor dünyasının da bu aşka olumlu baktığı konuşulurken, ikilinin birbirlerinin kariyerini de olumsuz etkileyecek durumlardan kaçındıkları belirtiliyor. Bu nedenle Zehra Güneş ve Berke Özer'in aşklarını gözlerden uzak yaşadıkları söyleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin