resim yok
12 Temmuz 2012 - 00:00

 

Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, iki kez izlediği Sudan Bıkmış Balıklar dizisinin ilk bölümünü çok beğendi ve okuyucularına tavsiye etti. İşte Aytuğ'un yazısından bir bölüm:
 
Burak Sağyaşar ile Ezgi Eyüboğlu harika bir ikili oluşturmuşlar. Dizinin hedef kitlesinin 12-20 yaş arası genç kızlar olduğunu düşünürsek; bu güzel ve sevimli ikilinin reyting açısından Star ekranına bereket getireceği aşikar.
 
Diziyi izlemeye başlar başlamaz ağzımda 'FOX'un gençlik dizileri' tadı bırakmasının nedenini ise jeneriği görünce anladım. Diziyi Deniz Yıldızı'nın yapımcısı Focus Film çekmişti.
 
İzleyicinin arasına daldırdığı reyting çaparisinin içinde bolca Yeşilçam klişesi barındıran Sudan Bıkmış Balıklar, ekranların en fazla rağbet gören gençlik dizileri; Deniz Yıldızı ve Melekler Korusun'dan izler de taşıyordu. Romantik öykü, Kaş ve Demre'nin insanı büyüleyen coğrafyası ve günün sevilen aşk melodileriyle desteklenince, ortaya özellikle gençlerin peşine takılacakları bir seyirlik çıktı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin