resim yok
14 Kasım 2011 - 00:00

 

Muhteşem Yüzyıl’ın ‘Sümbül Ağa’sı Selim Bayraktar, Fransız yönetmen Luc Besson’ın, bir bölümünü Türkiye’de çekmeyi planladığı yeni filmi ‘Taken 2’de oynayacak. Selim Bayraktar, ‘Arap prensi’ rolünü üstlenecek
 
* Yeni filminin hazırlık çalışmaları, mekan ve oyuncu seçimi için geçen hafta Türkiye’ye gelen Luc Besson’un görüştüğü isimler arasında, tiyatrocu Selim Bayraktar da vardı.
 
* Besson, yeteneğinin yanı sıra İngilizce ve Arapça’ya hakimiyetiyle de artı puan alan oyuncuyla, el sıkıştı.
 
* Çekimlerine şubat ayında başlayacak filmde Selim Bayraktar, kumarhane sahibi bir Arap prensini canlandıracak. 
 
* ABD ve Türkiye’de geçecek filmin başlamasıyla ‘Muhteşem Yüzyıl’daki rolünün hafifletileceğini belirten oyuncu, popüler olmayı düşünmediğini, sadece işini çok iyi yapmaya konsantre olduğunu vurguluyor. 
 
* Selim Bayraktar, ‘Muhteşem Yüzyıl’daki rolü için “Evet parladım, ama hiç orada değilim. Siz kalkıp ‘Ben bu rolle kendimi göstermeye çalışacağım, şöhret olacağım’ derseniz olmaz. Ama ‘Ben bu rolü hakkıyla oynayacağım’ sözünden yola çıkarsanız o ‘Sümbül Ağa’yı inandırırsınız” diyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin