Supernatural yapımcısı John Winchester'ın dönüşünün ipuçlarını verdi.

Görünüşe bakılırsa, Negan önüne çıkan herkesi öldüremiyor. Aktör Jeffrey Dean Morgan'ın iki ayrı dizideki, iki ayrı karakterini, Supernatural'ın yapımcısı ele aldı.

Berfu Özlen
25 Ocak 2017 - 11:35
Röportaj

Supernatural'ın yapımcısı Andrew Dabb, TVLine'a verdiği röportajda , Jeffrey Dean Morgan'ın, şu an görev aldığı The Walking Dead'deki kötü adam rolünün, Supernatural'da Sam ve Dean'in babası John Winchester rolüne engel olmadığını belirtti.

Yapımcı, "Pek endişelenmiyorum bu hususta. Çünkü o diziye döndüğünde çoktan 20. sezona gelmiş oluruz ve The Walking Dead zaten bitmiş olur" dedi ve gülerek ekledi; "Jeffrey çok mükemmel bir aktör. Çok iyi kötü adam rolü oynayabiliyor. Ama aynı zamanda, eğer güzel bir konu sunulursa, çok sevdiğimiz ve empati kurabildiğimiz bir adam da olabiliyor.

Yapımcı Debb ayrıca bir aktör olarak Morgan'a tam güveni olduğunu belirtti ve ekledi; "Eğer olursa, onun John olarak dönüşünü görmeyi çok isterim" dedi.

Fedakar baba John

Dabb sopa ile adam öldüren bir manyaktan daha fazlasını görmek isterseniz, Morgan'ın aynı zamanda sevecen ve ilgili bir baba da olabileceğini Supernatural'ın 2. sezon prömiyerinde izleyebileceğinizi de belirtti. Bölümde John, Dean için hayatanı öne koymuştu. Her ne kadar Dabb, John'un çok da mükemmel olmadığını hatırlatsa da, en azından Negan kadar olmadığını ve kendi şeytanlarıyla uğraştığını işaret etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin