resim yok
17 Kasım 2010 - 00:00

"Arka Sokaklar" dizisinden ayrılıp "Doktorlar"a transfer olan İlker İnanoğlu'nun geçen günlerde birlikte eğlendiği sarışın güzel "Küçük Sırlar"ın Heves'i Dilara Öztunç çıktı. Ünlü isimlerle yaşadığı ilişkilerle gündemde olan "Küçük Sırlar" dizisinin Heves'i Dilara Öztunç, bu kez yeni bir aşka yelken açtı. Genç yıldız son olarak İlker İnanoğlu ile görüntülendi. "Aşk- ı Memnu" dizisinde rol aldıktan sonra dikkatleri üzerine çektikten sonra Oktay Kaynarca ile birlikte olan Öztunç, geçen aylarda da "Yaban" karakteriyle ünlenen Fırat Doğruloğlu ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. Abiye'de eğlenen Öztunç'u herkes İlker İnanoğlu'nun yabancı sevgilisi sandı. İnanoğlu, yaz boyu birlikte olduğunu yabancı sevgilisinden geçtiğimiz günlerde ayrılmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin