Survivor 2019'un çekimlerinden ilk kare Acun Ilıcalı tarafından paylaşıldı!

Survivor 2019 heyecanı başlıyor! Survivor'ın çekimlerinden ilk kare paylaşıldı.

Merve Mutlu
01 Şubat 2019 - 14:53
Magazin

Başarılı yapımcı Acun Ilıcalı'nın, sahibi olduğu tv8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her dönemde reyting listelerini alt üst eden Survivor 2019 yarışma heyecanı yarın başlıyor. 

Bu sene Türkiye ile Yunanistan arasında yapılacak olan yarışmanın çekimlerinden ilk fotoğraf da programın yapımcısı ve kanal sahibi Acun Ilıcalı'dan geldi. 

19-02/01/screenshot_2.png

Acun Ilıcalı "Survivor Türkiye-Yunanistan’ın ilk çekiminden ilk kare, hayırlı olsun. Büyük mücadele yarın saat 20.00’de TV8’de kaçırmayın.. Bu arada yok böyle deniz :)" notuyla paylaştığı fotoğraf ile Survivorseverleri heyecanlandırdı. 

Hakan Kanık, Sude Burcu, Yusuf Karakaya, Seda Ocak, Bora Edin, Ecem Onaran, Hikmet, Tuğsuz, Kader Karakaya, Atakan Işıktutan, Melisa Emirbayer, Büşra Yalçın ve Okay Köksal'ın oluşturduğu Türkiye takımı, 2 Şubat 2019 Cumartesi akşamı saat 20.00'dan itibaren tv8 ekranlarında izleyici ile buluşacak. 

#https://www.diziler.com/haber/survivor-2019-yarismacilari-belli-oldu-iste-survivor-yarismacilari-18879#

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin