Survivor 2019'un ikinci yarışmacısı Seda Ocak oldu! Acun duyurdu...

İlgiyle izlenen ve merakla beklenen Survivor'ın 2019 sezonunun 2. yarışmacısı belli oldu. İşte detaylar.

Merve Mutlu
21 Ocak 2019 - 10:17
Magazin

Televizyon ekranlarında uzun süredir kendine yer açan ve ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor, bu sene de merakla takip ediliyor. Tv8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor yarışmasının müjdesini yılbaşında veren yapımcı Acun Ilıcalı, sezonun ilk yarışmacısı Masterchef Hakan'ı da kendisi duyurmuştu.

19-01/21/masterchef-hakan.png

19 yaşında olan Hakan Kanık, Masterchef programında iddialı tavırları ve başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Masterchef yarışmasından elenmesinin ardından Survivor 2019 adayları arasında da ismini duyurmuş ve Acun Ilıcalı'nın açıklaması ile Survivor 2019'un ilk yarışmacısı olmuştu. 

Survivor 2019'un ikinci yarışmacısı belli oldu!

Merakla beklenen Survivor Türkiye - Yunanistan'ın ikinci yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı, yeni sezonun ikinci yarışmacısını da sosyal medyadan duyurdu. Survivor Türkiye - Yunanistan'ın ikinci yarışmacısı Seda Ocak oldu. Parkurda kendisine çok güvenen Ocak, "Korkum yok, hırsıma güveniyorum" sloganıyla yarışmaya katılıyor.

19-01/21/seda-ocak.png

Acun Ilıcalı'nın "İşte Survivor Türkiye - Yunanistan ikinci yarışmacısı, Sema Aydemir'in ikizi Seda Ocak. Kendisine başarılar dilerim..." notuyla ilan etti.

Seda Ocak kimdir?

19-01/21/aws.png

34 yaşındaki Seda Ocak, 2017-2018 Survivor yarışmacısı Sema'nın ikizi. Bursalı olan Ocak, eski milli atlet. Spor yönetimi mezunu. Atletizme ikizi Sema ile başlayan Seda, 100 metre engel koşucusu. Günde 2 antremanla Survivor'a hazırlanan Seda Ocak, bazen haftada 2-3 gün havuzla beraber antreman yapan Seda atış da çalıştı. Gözü kara olduğunu iddia eden Seda Ocak, hırsına güveniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin