Survivor şampiyonu Hilmi Cem'in dizisi belli oluyor! İşte muhteşem iddia!

Survivor Ünlüler- Gönüllüler'in şampiyonu Hilmi Cem, oyuncu olmak istediğini her yerde söylüyordu.

resim yok
19 Temmuz 2013 - 14:47
Magazin

Survivor Ünlüler- Gönüllüler'in şampiyonu Hilmi Cem, oyuncu olmak istediğini her yerde söylüyordu.

 

Dedikodulara göre...


Survivor Ünlüler- Gönüllüler'in şampiyonu Hilmi Cem İntepe'nin son kararını verdiği söyleniyor.

Dedikodulara göre Hilmi Cem İntepe, Muhteşem Yüzyıl dizisine transfer oldu..

 

Birçok teklif almıştı

Yarışma bittikten sonra çeşitli dizilerden teklif alan Hilmi Cem’in, Star TV’de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl’da karar kıldığı iddia edildi..

 

İddiayı güçlendiren tez


Yarışmanın ardından Hilmi Cem’in sakallarını kesmemesi de bu iddiayı güçlendiren tezler arasında..

Bakalım dizi kulislerinde konuşulan bu iddia gerçek çıkacak mı?

 

Akşam gazetesinden Önder Sarıahmetoğlu'nun yazısı şöyle:

''Bu sezon Survivor oldukça keyifli geçti. Hem maddi hem manevi anlamda en çok kazanan iki isim Hilmi Cem ve Doğukan Manço. Her ikisi de hatırı sayılır bir seven kitlesi oluşturdular. Yarışma sonrası yeni kariyerlerini planlamaya başladılar.

Hilmi Cem döner dönmez üç ayrı dizi projesi için görüşmeye gitti. Bunlardan birinin Pis Yedili olduğu söyleniyor. Diğerleri ise hala Cem’in aklını karıştıran iki seçenek. Biri Kanal D’de yayınlanması planlanan bir dizi. Diğeri ise Muhteşem Yüzyıl. Hilmi Cem, Muhteşem Yüzyıl için görüşmeye davet edildi ve beğenildi. Prensipte anlaştılar fakat henüz bir imza atılmadı.

Acun Medya’dan görüştüğüm yetkililer iki diziden hangisi olacağına kendisinin karar vereceğini söylüyorlar. Yakın çevresine Muhteşem Yüzyıl’ın daha ağır bastığını söylediğini öğrendim. Sakallarını da hala kesmemiş olmasına bakılırsa, Hilmi Cem ‘saray’ yolunda…

[reklam]
Survivor’da şampiyonluk ipini göğüsleyen Hilmi Cem hayatında neler değiştiğini ve hayalindeki kadını şöyle anlatmıştı:

- Adada acıkınca hayal kuruyordum. Orada tek yapabileceğiniz şey hayal etmekti zaten. Hep annemin yaprak sarmasını ve babamın börülcesini hayal ettim. Fakat daha gidip yemek kısmet olmadı. İstanbul’a gelince ilk iş 3 adet ardı ardına tavuk döner yedim (Gülüyor)...

- En çok annemi, babamı ve dans etmeyi özledim. Okuluma kendimi kapatıp, müziği de sonuna kadar açıp dans etmek istiyorum.

ÇOK FAZLA İLGİ VAR; BİR RESTORANTTA YEMEK YEMEM 2 SAATİ BULUYOR

- İdollerim; Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Şener Şen... Bugün Kıvanç Tatlıtuğ neredeyse ben de o noktada olmak isterim.

- Sakalım yokken beni Brad Pitt’e benzetirlerdi... Muğla’daki arkadaşlarım beni sakallı görmek istediler. Onların yanına gidince bir törenle keseceğim şu sakallarımı.

- Kadın hayranlarımdan büyük bir ilgi var ve bundan çok memnunum. Fotoğraf çekilmek istiyorlar, tebrik ediyorlar... Bir restorana gittiğimde yemek yemem 2 saat sürüyor fakat bu durumu hesap ederek çıkıyorum evden.

- En çok yakından daha yakışıklı olduğumu duyuyorum. Bir de ekranda daha yapılı göründüğümü söylüyorlar. Allah’a şükür hiç olumsuz eleştiri almadım.

ADRİANA LİMA’YA BENZEYEN BİR SEVGİLİM OLSUN İSTERİM

- Bir sevgilim yok. Çünkü ben dans eğitmeniyim ve kurslarıma gelenlerin çoğu kadın. Onlarla bir eğitmen olarak dans etmek zorundayım. Bu yüzden de sevgililerim tarafından hep kıskanıldım. Bense kıskançlığa asla gelemem.

- Hayalimdeki kadın, dans etmese de dansa ve müziğe meraklı olmalı; eğlenceli olmasını da isterim. Tip olarak da Adriana Lima’ya benzemesini arzu ederim.

- Ünlü olmak hoşuma gitti ama tabii ki önemli olan bu saatten sonra tutunabilmek.

- Acun Abi sayesinde buralara kadar gelebildim. O neyi uygun görürse bundan sonra onu yapacağım; kendisine danışmadan bir şey yapmam.

 

 

ASLIHAN GÜRBÜZ'ÜN YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin