resim yok
05 Mart 2012 - 00:00

MÜTHİŞ bir öykü, insanın tüylerini diken diken eden bir trajedi Suskunlar. Hayat yolunun daha en başında, cezaevinin o soğuk, o nemli, o paslı pis koridorlarında yaşanan en büyük insanlık suçundan yola çıkarak, dört genç adamın geçmişin intikamını almak adına giriştikleri mücadeleyi anlatıyor. Bir kere en baştan söyleyeyim, müthiş usta işi bir yapım ortaya çıkarmış bütün ekip. Hiç gaz kesmeyen temposuyla, seyircisini şoke eden senaryosuyla ve özellikle de Murat Yıldırım Sarp Akkaya ikilisinin oyunculuk şovuyla perşembe geceleri için sert ama sert olduğu kadar kaliteli bir dizi ortaya çıkarmışlar. Eğer dizinin gerilim çıtasını bu yükseklikte tutmaya devam ederlerse, yılın yüz akı yapımlarından birine imza atacaklar. Biraz iddialı olacak belki, ama şimdiden yolları açık olsun...

 

2. Bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin