Talat Bulut Yasak Elma dizisinden ayrıldı mı?

Rol aldığı dizinin setinde çalışan bir kadına tacizde bulunduğu iddiası ile gündeme gelen Talat Bulut gelecek sezon Yasak Elma dizisinde rol almayacak mı?

Nurşah
01 Ağustos 2018 - 15:00
Magazin

Yeni sezon çekimlerine çok kısa bir süre içerisinde başlanacak olan Yasak Elma dizisi ile ilgili izleyicilerin kafasında tek bir soru var: "Talat Bulut Yasak Elma'dan ayrılacak mı?" Çok merak edilen bu soruyu Milliyet yazarı Sina Koloğlu köşesinde ele aldı! İşte o yazı...

18-08/01/talat-bulut-yasak-elma.JPG

En geç Ağustos ortası..."

Kuşkusuz yeni sezonun en çok merak edilen dizisi, ‘Yasak Elma’... Sezon finalini, Talat Bulut’un kostüm asistanı Özge Ş.’yi taciz ettiği iddiasıyla yaptı. “Savcının kararını bekliyoruz” diyor yapımcı tarafı. “Tacizden dava açılırsa, başka bir oyuncuyla devam edeceğiz” diyorlar. ‘Peki B planı var mı?’ diye sordum. “Karara göre, yeni oyuncu arayışına gireceğiz” dediler. Aslında kesin vardır. En azından kendi aralarında dillendirilmiştir durum. Haklı olarak, şimdilik açık verilmiyorlar. Yeni bölüm çekimleri ağustos sonu gibi başlayacak. Karar ne zaman belli olacak? “En geç ağustos ortası” dediler.

Anlaşılan o ki, Yasak Elma dizisinde Halit Ergun karakteri ile ekrana gelen Talat Bulut'un yeni sezondaki durumu önümüzdeki günlerde netleşecek. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin