resim yok
30 Ocak 2013 - 00:00

 

Babasının otomobiline takip cihazı taktırdığı Türkiye güzeli Gizem Karaca önce attan düştü, ardından trafik kazasında ölümden döndü, son olarak da uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı
 
Geçen cuma düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 21 yaşındaki 2011 Türkiye 2. Güzeli Gizem Karaca, önceki gün özgürlüğüne kavuştu. Üç günlük gözaltı sürecinin ardından annesi ve babasıyla hasret gideren Karaca’nın evinde tam bir bayram havası yaşandı.
Karaca, ailesiyle beraber uyudu ve çok özlediği ‘golden retriever’ cinsi köpeği Kito’yu yanından ayırmadı. Babası Cüneyt Karaca’nın geçen yıl aracına takip cihazı taktırdığı ve attığı her adımı izlediği Karaca, birkaç ay içinde yaşadığı talihsiz olaylarla gündeme geldi.
 
‘Basın karşısına çıkma’
Önceki ay uyuşturucu operasyonunda kendisiyle beraber gözaltına alınan ve sevgilisi olduğu öne sürülen Çağatay Ulusoy ile başrolünü paylaştığı “Emir’in Yolu” dizisinde attan düşen Karaca, belini incitti.
Fizik tedavi görmeye başlayan Karaca, birkaç hafta önce de çok ağır bir trafik kazası geçirdi. Paramparça olan araçtan sağ çıkmayı başaran Karaca, geçen hafta da uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı.
Bağlı bulunduğu ajansının patronu Uğurkan Erez’in genç oyuncunun bir süre basının karşısına çıkmasını istemediği öğrenildi. Karaca’nın 42 yaşındaki annesi Münevver Karaca ise uzun yıllar yurtdışında yaşayan kızlarının arkadaş kurbanı olduğu yorumlarıyla ilgili Milliyet’e şunları söyledi:
 
‘Arkadaş kurbanı değil’
“Yaşananlar elbette bizi şoke etti. Gizem bizim tek kızımız, sonuçta gözönünde bir genç ve üzerine çok titriyoruz ama yansıtıldığı gibi Gizem’in arkadaş kurbanı olduğuyla ilgili bir düşüncemiz kesinlikle yok.
Çünkü kurban olunacak bir durum sözkonusu değil. Bu yüzden ‘Keşke televizyon piyasasına girmeseydi’ falan da demedik. Sonuçta işini gayet iyi yapan, yetenekli bir genç kız. Bundan sonra da işini yapmaya devam edecek, biz de anne ve babası olarak onun hep yanında olacağız. Bütün bunların yaşanması gerekiyordu ki, yaşandı.
 
 
Anne Karaca: Evde bayram havası var
 
Anne Karaca sözlerini şöyle sürdürdü: “Kızımız uyuşturucu kullanan bir çocuk değil. Onun masumiyetine inanıyoruz. Emniyet’te yaşadığı 3 günde de çok rahat bir şekilde  misafir edildiler. Herkesin başına gelebilecek bir olay. Şimdi Gizem‘in psikolojisi iyi, eve geldikten sonra sağ olsunlar eski arkadaşları  yanına geldi, onu yalnız bırakmadı. Evde bayram  havası vardı. Yaşananları ailecek atlatmayı başardık. Gizem’i yurtdışına göndereceğimiz falan yazılmış ama asla doğru değil.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin