resim yok
21 Mayıs 2010 - 00:00

Tamer Karadağlı, 'Çocuklar Duymasın artık tutmaz' diyenlere bakın nasıl cevap verdi... Tamer Karadağlı'nın bu sözlerini çocuklar kesinlikle duymasın! Önceki gün İstinye Park'ta tek başına alışverişe çıkan Karadağlı, yedi yıl aradan sonra ekrana dönecek olan Çocuklar Duymasın dizisini eleştirenlere sert çıktı. Ünlü oyuncu dizinin ilk yayınlandığı dönemle şimdiki arasında çok farklılık olduğunu belirtip diziyi Yaprak Dökümü ve Aşk-ı Memnu gibi dizilerle karşılaştıran ve "Yeni bölümleri tutmaz" diyenlerin işi bilmediğini söyledi. "YENİ BÖLÜMLER ÇOK İYİ" Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan ve fragmanları ekranda dönmeye başlayan dizinin çok iyi olacağını belirten Tamer Karadağlı, eleştirilere şöyle cevap verdi: "Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümü kaç sezondur yayınlanıyor. ....in'ler oradan. Yeni bölümleri tutmaz diyenler ne anlarlar aileden, aile dizisinden..." Karadağlı'nın yanı sıra Pınar Altuğ'un da rol aldığı dizinin yeni bölümleri ağustosta ekranda olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin