resim yok
26 Temmuz 2010 - 00:00

Özgü Namal yeni bir aşka yelken açtı. Hanımın Çiftliği'nin Güllü'sü Özgü Namal'ın, Burcu Kara'yla yaşadığı aşk ile adını duyuran işadamı Başar Savur'la birlikte olduğu öğrenildi. İddiaya göre Antalya'da onbeş gün tekne tatili yapan çift, sık sık el ele görüldü. Özgü Namal, Oktay Kaynarca'yla yaşadığı yedi senelik ilişkiyi bitirdikten sonra, Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan Özer ile birlikte olmuş, ama bu ilişkide de aradığını bulamamıştı. Adana'da yapılan dizi çekimlerini tamamlayıp İstanbul'a dönen Özgü Namal'la Savur'un 2 aydır birlikte olduğu iddia edildi. Ağabeyi ile birlikte mermer ticareti yapan ve Miami'de yaşayan otuziki yaşındaki Başar Savur'sa daha önce Burcu Kara ile yaşadığı aşkla adını duyurmuştu. Antakyalı bir ailenin oğlu olan ve bir dönem mankenlik yarışmasına da katılan Savur, Bilkent Üniversitesi mezunu... Savur'un geçen sene Azra Akın'la ABD'de kısa süren bir ilişki yaşadığı da belirtiliyor. İddiaya göre Özgü Namal'la ortak arkadaşları vasıtası ile tanışan Savur, geçen haftalarda İstanbul'a döndü ve dizinin çekimleri Eylül'de başlayacağı için tatilde olan Özgü Namal'la buluştu. Savur, ablası ve eniştesi ile de tanıştırdığı Özgü Namal'la birlikte onbeş gün Antalya'da tekne tatili yaptı. Tekneyle Göcek'e giden, Kabak Koyu başta olmak üzere pek çok koyu dolaşan çiftin, sürekli ele ele olduğunu belirtildi. Sevgilisi ile geçen günlerde İstanbul'a dönen Özgü Namal'ın bu ilişkisini şimdilik gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiği de vurgulanıyor. Özgü Namal'ın, bu yüzden basının en çok gittiği yer olan Bebek'te oturmasına rağmen, Savur ile görüntü vermemek için özel çaba harcadığı belirtiliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin