Taro Emir Tekin iddiaları yanıtladı

Yalı Çapkını dizisinde rol arkadaşı olan Afra Saraçoğlu ile Taro Emir Tekin'in geçtiğimiz günlerde adı aşk dedikodularına karıştı. Tekin'den konuya ilişkin yalanlama gelirken, "Bu dedikodu benim özel hayatımın üzerinden oluyorsa benim Afra ile aramda hiçbir şey olmadığını söyleyebilirim" diye konuştu.

Berfin Sengil
14 Aralık 2023 - 17:56
Magazin

Yalı Çapkını'nın yeni sezonunda yer alan ve oynadığı Kaya karakteriyle adından sıkça söz ettiren Taro Emir Tekin, geçtiğimiz günlerde aşk acısı çektiğini ifade etmişti. Ardından rol arkadaşı Afra Saraçoğlu'nun doğum gününde samimi pozlar vermeleriyle adları aşk dedikodularına karışan Taro Emir Tekin iddiaları yalanladı.

Yorumlardan Utanıyorum

Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden Taro Emir Tekin şunları söyledi:

"Ben bu tarz, yorumlarda bulunmaktan utanıyorum. Bu dedikodu benim özel hayatımın üzerinden oluyorsa benim Afra ile aramda hiçbir şey olmadığını söyleyebilirim. Biz o sette çok iyi dostuz, haftanın altı günü birlikte çalışıyoruz."

Yaşanmışlıkları Severim

Hayatında biri olmadığını da belirten Tekin, "Yaşanmışlıkları çok severim. Bir botum var on beş yıldır giyerim. Bir botum var keza o da öyle, uzun zamandır onu da giyiyorum. Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum o yüzden fotoğraf makinemi, hiç yanımdan ayırmam" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin