resim yok
27 Eylül 2011 - 00:00

 

İbrahim Tatlıses Ayşegül Yıldız'la tedavi gördüğü hastanede bu akşam saatlerinde evlendi... Nikahı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydı...
 
NE ASENA NE DERYA TUNA İBO AYŞEGÜL'Ü SEÇTİ
 
İbrahim Tatlıses "Bana bir şey olursa sakın evlenme" dediği 12 yıllık sevgilisi Ayşegül Yıldız'la hastane odasında evlendi.
 
İbrahim Tatlıses(59) tedavi gördüğü Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde ikinci kez nikah masasına oturdu. Ünlü türkücü 12 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Ayşegül Yıldız'la(30) hayatını birleştirdi. Nikahı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydı. İlk kez evlenen Ayşegül Yıldız gelinlik tarzı beyaz bir elbise giyerken İbrahim Tatlıses de takım elbise tercih etti. Hazırlıkları büyük bir gizlilik içersinde tamamlanan nikaha çiftin ailesinden ve dostlarından birkaç kişi davet edildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin