Teen Wolf evreninin kurtadamları!

Teen Wolf'un kurtadamları...

resim yok
18 Temmuz 2013 - 12:36
Magazin

Teen Wolf'ta kurtadamların birçok türü mevcut.

 

Türlerine göre hangi yeteneklere sahipler, nereden geliyorlar, neye dönüşüyorlar...

 

Teen Wolf evreninin başkahramanları olan kurtadamlar malumunuz, yarı-kurt diyebileceğimiz doğaüstü yaratıklar...

 

Onları genellikle insna formunda görsek de, zamanı geldiğinde şekil değiştirerek birer kurda dönüşebiliyorlar.

 

İnsan olarak varlıklarını sürdürürken bile doğaüstü yeteneklere ve güçlere sahip olduklarını da unutmamak gerek.

 

Kurtadamlığa yeni adım atmış olanlar; deneyim eksikliğinden dolayı 'dolunay'ın insafına kalırken, üzerlerinde hissettikleri etkiler, kontrollerini kaybederek adam öldürmeye meyletmelerine sebep olabiliyor.

 

Teen Wolf evreninde kurtadamlar üç alt gruba ayrılıyor:

 

ALPHA

 

Kendi sürüsünün liderliğini üstlenen en güçlü ve en ölümcül kurtadam türü. Scott'ı ısıran da bir Alpha'ydı. Bir Alpha tarafından ısırılınca ya ölüyorsunuz ya da bir kurtadama dönüşüyorsunuz. Alpha'lar kendi kokularını diğer kurtadamlardan gizleyebilme yeteneğine de sahipler.

 

Bir Beta'nın Alpha'ya dönüşebilmesi için bir Alpha'yı öldürmesi gerekiyor. İlk sezonun finalinde Derek, amcası Peter Hale'i öldürerek bir Alpha'ya dönüşmüştü. Alpha'ların göz rengi parlak kırmızı...

 

BETA

 

Beta olmak için ya Derek gibi doğuştan ya da Scott gibi bir Alpha tarafından ısırılarak dönüştürülmüş olmanız gerekiyor. Beta'ların Alpha'ların aksine dönüşürken insanlara benzerlikleri sürüyor ancak dişleri ve pençeleri uzuyor, vücutları kıllarla kaplanıyor.

 

Güçlü duygular Beta'ların dönüşümlerini tetiklerken, acı çekmek tekrar insan görünümüne kavuşmalarına sebep olabiliyor. Beta'lar kendilerini yaratanlarla zihinsel bir bağa sahipler, gerektiğinde onlar tarafından çağrılabiliyor, iradelerini kısmen onların kontrolüne bırakabiliyorlar.

[reklam]

OMEGA

 

Üçüncü ve son tür olan Omega'lar Teen Wolf evreninin deyim yerindeyse 'yalnız kurtları'... Bir sürüye ait olmak diğer kurtadamları daha güçlü kıldığı halde, Omega'lar bu güçten yoksun kalıyorlar.

 

Bu nedenle kurtadamlarzincirinde en zayıf halka onlar diyebiliriz. İkinci sezonda Derek'in sürüsüne katılmayı reddeden Scott, Beta olmaktan çıkarak Omega'ya dönüşmüştü.

 

Ortak psikolojik özellikler

 

* Daha fazla risk alma isteği

 

* Anormal sosyal davranışlar

 

* Cinayete eğilim

 

* Cinsel istekte artış

 

* Otoriteye güvensizlik ve asi davranışlar

 

* Hırıltı benzeri hayvani sesler çıkarma

 

 

RAY DONOVAN 2. SEZON ONAYINI ALDI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin