resim yok
05 Aralık 2012 - 00:00

 

 
Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisiyle Afganistan’da büyük ilgi gören Saat, Sağlık Bakanlığı’nın kampanyasında “Doğumunuzu sağlık kuruluşlarında yapın” diyerek kadınlara uyarıda bulundu
 
 
İki sezon boyunca rol aldığı “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisiyle tecavüz mağduru kadınların dramına hayat veren Beren Saat, sosyal sorumluluk projelerinde görev almaya devam ediyor.
Önceki yıl marka yüzü olduğu deodorant reklamından elde ettiği gelirin 100 bin lirasını ‘Mor Çatı Vakfı’na bağışlayan ve kadına karşı şiddeti protesto eden yürüyüşlere katılan Saat, bu alandaki çalışmalarını yurtdışına taşıdı. Saat, son olarak Afgan kadınlarını bilinçlendirmek için hazırlanan film için kamera karşısına geçti.
 
Anne ölümlerinde birinci
 
 
 
Güzel oyuncu Avrupa Birliği ile Afganistan Sağlık Bakanlığı’nın birlikte yürüttüğü kampanyada görev aldı. Afganistan’da “Fatmagül’ün Suçu Ne?”nin ekrana geldiği Tolo TV ve diğer kanallarda yayınlanan filmde Saat, doğum öncesinde ve sonrasında kampanya kapsamında kurulan sağlık birimlerinden yararlanması için hamile Afgan kadınlarına çağrıda bulunuyor.
GOPA-Cartermill S.A. ajansından Proje Müdürü Antoine Rivet’in teklifiyle organizasyon görevlisi John Penn ile görüşen Saat, siyah tişört ve ceketle kamera karşısına geçti. 34 saniye süren kampanyanın tanıtım filminde Beren Saat, “Doğumunuzu sağlık kuruluşlarında yapın. Tek başınıza evde doğum yapmayın. Eğer evde doğum yapmak zorundaysanız da deneyimli bir ebeyle doğumunuzu gerçekleştirin” sözleriyle Afgan kadınlarına mesaj verdi. Afganistan Sağlık Bakanlığı’nın Saat’i, “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinde canlandırdığı tecavüz mağduru kadın rolünden dolayı seçtiği öğrenildi. Saat, filmde “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinin ve Türk dramalarının başrol oyuncusu olarak tanıtılıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin